У Ладижині зберігається й досі надзвичайна ситуація: останні повідомлення від штабу

У Ладижині зберігається й досі надзвичайна ситуація: останні повідомлення від штабу
Ліквідація наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру в Ладижині
  • Внаслідок ракетного удару 23 листопада майже 18 тисяч жителів Ладижина залишалися без тепла.
  • Яка ситуація у місті зараз, розповіли у Вінницькій обласній владі.

У Ладижині після ракетного удару триває ліквідація наслідків надзвичайної ситуації воєнного характеру. Штаб з ліквідації наслідків аварії продовжує працювати, навіть коли вимикають світло. Про це повідомляє Вінницька ОВА.

Чергове засідання оперативного штабу

За дорученням Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова в суботу, 3 грудня в місті Ладижин відбулося чергове засідання обласного оперативного штабу з ліквідації наслідків аварії в Ладижині.

Відео дня

— Надзвичайна ситуація в місті ще зберігається і завершиться лише тоді, коли запрацюють усі резервні пункти теплозабезпечення міста, — заявив заступник начальника обласної військової адміністрації Олександр Піщик.

Штаб працює 24/7 в умовах надшвидкого прийняття рішень і їх виконання.

Опалення в Ладижині

За інформацією відомства, ладижинці як і сплачували раніше, будуть продовжувати сплачувати за тепло за тим же тарифом. Надлишкові витрати компенсуватиме міський бюджет.

Від підрядників вимагається виконання робіт на кількох ділянках будівництва одночасно, щоб пришвидшити введення в експлуатацію альтернативні джерела опалення міста.

Пункти незламності

Наразі на території міста Ладижин функціонує 4 стаціонарні (в приміщенні) «Пункти незламності» та 3 мобільні (намети) «Пункти незламності».

Для допомоги місцевій владі у проведенні заходів із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ГУ ДСНС України у Вінницькій області додатково залучено 13 чоловік та 10 одиниць техніки.

Забезпечується інформування населення громади про місце розташування та готовність роботи пунктів незламності.

23 листопада, нагадаємо, була масштабна ракетна атака по Україні. У Ладижині було влучання. У матеріалі зібрана вся актуальна інформація від початку до закінчення тривоги.

Після ракетного обстрілу Ладижинської ТЕС, нагадаємо, виникла аварія у мережах теплопостачання міста. Вжитих місцевою владою заходів виявилося недостатньо, тому 18 тисяч мешканців залишилися без опалення.

«Важких» пацієнтів Ладижинської лікарні довелося евакуювати до іншого населеного пункту, школи — не працювали. Деталі у матеріалах:

Також розповідаємо, про шість способів, як зарядити мобільний телефон та що має зробити кожен вінничанин

 

Читайте також.

На Вінниччині облаштували 193 Пункти незламності (Мапа з адресами)

Зима близько. у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Люба Павельчук

    Тримаємось..все буде добре.

keyboard_arrow_up