У «Театральному дворику» у Вінниці будуть вражаючі концерти просто неба. Відкриття вже скоро!

У «Театральному дворику» у Вінниці будуть вражаючі концерти просто неба. Відкриття вже скоро!
  • Центр Вінниці, сяйво ліхтариків і атмосферні вечори для вінничан та гостей міста!
  • У серпні розпочнеться нова сторінка в історії культурної Вінниці — відкриється «Театральний дворик».
  • Це нова особлива локація, де щовихідні у серпні будуть проходити вистави та джазові концерти просто неба!

— У театрі магія починається, коли підіймається завіса. Історія ж «Театрального дворика» розпочнеться із символічного відкриття брами, за якою раніше було закулісся для працівників театру, а тепер вируватиме життя для всіх вінничан та гостей міста, — розповідають організатори проекту — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Просто неба буде партер на 300 місць

Нова особлива локація, де щовихідні у серпні будуть проходити вистави та джазові концерти просто неба, розташується у центрі міста — на затишному подвір’ї Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського.

Там встановлять велику сучасну сцену і партер просто неба на 300 глядацьких місць.

Відео дня

А у окремій лаунж-зоні, де будуть розміщені зручні пуфи і крісла-мішки, глядачі зможуть посмакувати ароматною кавою та поділитися враженнями від побаченого.

— Ми щиро вдячні за підтримку нашої ідеї директору Володимиру Лозовському, художньому керівництву та усій трупі Вінницького академічного музично-драматичного театру імені Миколи Садовського, — говорять організатори. — У складні часи війни мистецтво та позитивні емоції, як ніколи, необхідні людям. І хоч вінницький театр у серпні перебуватиме у літній відпустці, завдяки подіям у «Театральному дворику» всі вінничани та гості міста зможуть отримати свою порцію розради, радості та незабутніх вражень.

Стартують із джазового вікенду

На відкритті «Театрального дворика» глядачів чекатиме яскравий джазовий вікенд.

Вперше у Вінниці 6 серпня пройде дивовижний концерт «Джазовий The Beatles», на якому глядачі разом заспівають «Let It Be», «Yellow Submarine», «Help!», «Yesterday», «All You Need Is Love» та всі інші улюблені хіти легендарних «Бітлів».

А 7 серпня на концерті «Джазовий Michael Jackson & Stevie Wonder» у виконанні одних із найкращих джазменів України: Ольги Чернишової і бенду Urban Gypsy — із вишуканим джазовим присмаком прозвучать культові хіти ще одних легенд, чиї пісні змінили світ — Майкла Джексона та Стіві Вандера.

— Виняткова атмосфера, фантастиче звучання, професіоналізм видатних джазменів і плей-лист, у якому суцільні пісні-легенди! На цих концертах буде все для незабутніх вражень, — гарантують організатори. — Це будуть концерти, про які говоритиме все місто!

Вистава для дорослих і Сергій Асафатов

У наступні тижні у «Театральному дворику» буде чимало інших сюрпризів.

Світовим хітом із Бродвею — блискучою комедію «Про що мовчать чоловіки» про стосунки, чоловіків, жінок і кожного з нас — глядачі будуть насолоджуватися 13 серпня.

У головній ролі постане один із найталановитіших українських акторів сучасності, зірка Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, заслужений артист України Олексій Гнатковський.

А 28 серпня пройде великий концерт надзвичайного Сергія Асафатова, який подарує магію, яка торкнеться серця кожного.

Огорнуті його особливим оксамитовим тембром і красою дивовижних пісень, будемо разом гойдатися на хвилях позитиву і драйву, добра та світла головних життєвих істин і якісної української музики.

«Море», «Люди ідуть від людей», «Дякую за світанки», «Дзеркало», «Туман», «Засинай», «Гарного дня», «Нові вершини» — будуть всі улюблені хіти та багато нових прем’єр, найсильніших емоцій і сюрпризів!

Кошти від продажу квитків будуть передавати на ЗСУ

— Всі події у «Театральному дворику» розпочинатимуться о 19.00. По завершенні кожен глядач матиме запас часу, щоб зручно доїхати додому до початку комендантської години, — зазначають організатори. — А у разі повітряної тривоги під час вистав та концертів глядачі зможуть перейти до безпечних укриттів у театрі імені Садовського та розташованому справа молодіжному центрі «Квадрат».

Кошти від продажу квитків будуть передавати на підтримку Збройних сил України.

Квитки на всі події «Театрального дворику» вже доступні на сайті afisha.vn.ua, а також у всіх касах «Афіша Вінниці», які нині працюють у креативних просторах «Артинов» та «CHERDAK», театрі ім. Садовського та Вінницькій філармонії, тур-клубі «Бідняжка» і Royal pub, музичних магазинах «Rock-n-Roll» та «Moby Dick», магазинах святкового декору «Aladdin» і центрі розвитку «Origami».

Крім того, можна замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63 та (093)101-00-63.

За новинами і подіями «Театрального дворика» слідкуйте на офіційних сторінках у соцмережах.

 

Читайте також:

Аж іскри полетять! Чим здивує нова гучна прем’єра театру Садовського «Чай з м’ятою чи з лимоном?»

«Знов Бандери голос чути в лісі!» Брати Гадюкіни у Вінниці переспівали «Черемшину» і отримали у подарунок «Су-25

Сучасний Мамай і партизани-«Росомахи»: гурт «ТІК» презентував новий кліп на трек-маніфест «Люби ти Україну!»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vinn Vinnytsia

    Театральний дворик зібрав кошти (які було обіцяно передати на ЗСУ), відмінив концерти і не відповідає на питання. Дуже цікаво де кошти

keyboard_arrow_up