Найвеселіші канікули - 4-5 червня на KIDS OPERAFEST! Будуть мюзикли, «Школа чарівництва» і артисти Disney

Найвеселіші канікули - 4-5 червня на KIDS OPERAFEST! Будуть мюзикли, «Школа чарівництва» і артисти Disney
  • KIDS OPERAFEST стане новим проривом не тільки Вінниччини, а й України!
  • Це буде перший у Європі дитячий оперний open air!
  • Вхід безкоштовний, а розваг, селфі-зон, майстер-класів і справжніх див заплановано стільки, що діти та батьки не нудьгуватимуть і хвилинку!

Вперше оперу для дітей на міжнародному open air фестивалі OPERAFEST TULCHYN показали торік. Успіх був колосальний - навіть із встановленням рекорду! Кілька тисяч діток, затамувавши подих, під відкритим небом дивилися першу у світі дитячу оперу «Коза-Дереза» Миколи Лисенка.

Цього року організатори OPERAFEST TULCHYN вирішили не тільки продовжити знайомство дітей із дивовижним світом оперного мистецтва, а взагалі два дні фестивалю виділили виключно для малечі.

4-5 червня на KIDS OPERAFEST, який пройде у парку прекрасного Палацу Потоцьких у Тульчині, обіцяють вразити як найменших 3-5-річних крихіток, так і дітей середнього шкільного віку, і навіть їхніх батьків!

Відео дня

Вже пакують валізи до України американські співаки Disney Entertainment, які на фестивалі презентують єдиний показ унікального Disney-шоу «Colours of the wind» за мотивами легендарних мультфільмів, на яких виросло не одне покоління.

Один з кращих театрів України - Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва, який з успіхом гастролює у країнах Європи, Азії й Америки, виступаючи на різноманітних міжнародних музичних фестивалях і гастролях, покаже у Тульчині свої найкращі дитячі постановки – казкову оперу «Король Дроздобород» і мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна».

А чарівники-артисти харківського театру EAST FIRE show спеціально для фестивалю готують нове феєричне вогняне шоу з приголомшливими трюками, танцями і акробатичними номерами.

Вхід на територію фестивалю традиційно буде вільним для усіх!

А парк Палацу Потоцьких 4-5 червня перетвориться на справжню казкову країну, у якій буде своя справжня «Школа чарівництва», Містечко Аліси у країні чудес, яскраві селфі-зони, багато незабутніх майстер-класів, екскурсій, виставок та інших розваг.

«Оперний…реп», любов і унікальні головні убори, яким позаздрила б Полякова

KIDS OPERAFEST 4 червня о 17.00 відкриє казкова опера «Король Дроздобород».

Поставлена за мотивами однойменної казки Братів Грімм, саме ця постановка за результатами найпрестижнішої театральної премії України «Київська пектораль» була визнана «Кращою дитячою виставою» 2018 року.

Виконана напрочуд красивою українською мовою і створена за законами сучасного глядацького сприйняття, ця видовищна й феєрично-театральна опера захоплює неповторним сценічним драйвом, буйними барвами декорацій і фантазійних костюмів, що переносять глядача до казкової країни добра і див.

Одразу після прем’єри цю дивовижну виставу глядачі і журналісти наректи «уроком доброти і позитиву».

За сюжетом, норовлива донька короля, відмовляючи всім нареченим і ображаючи їх, врешті, всупереч її волі була видана батьком за жебрака. Це повчальна і весела історія про те, як завдяки коханню вередлива королівна, якій неможливо догодити, перетворюється на чарівну люблячу дівчину.

Окрема насолода для меломанів – чудова музика Юрія Шевченка у виконанні харизматичних співаків-акторів, хору та симфонічного оркестру. Композитор надав сучасного звучання класичному оперному жанру у аріях-хітах, пізнаваних лейтмотивах, хорах, ансамблях, дуетах і навіть включив до партитури «оперний…реп».

І хоч головний адресат вистави – діти, які вперше знайомляться із оперою. Однак велике задоволення отримають і дорослі.

Наприкінці всі, поза сумнівом, із задоволенням наспівуватимуть «Дроздобород» чи «Чудасія» і ще довго перебуватимуть під враженням справжньої казки – веселої, дотепної і дуже доброї.

Режисер-постановник – Дмитро Тодорюк. Диригент-постановник – лауреат міжнародного конкурсу Сергій Голубничий.

Всі улюблені герої Дісней – від Короля Лева і Пітера Пена до Попелюшки та Ельзи

4 червня о 20.00 на фестивалі оживе чарівний світ Disney .

Вперше в Україні солісти Disney Entertainment презентують унікальний концерт-шоу «Colours of the wind»!

Всі улюблені пісні з мультфільмів «Король Лев», «Красуня і чудовисько», «Попелюшка», «Покахонтас», «Книга джунглів», «Бембі», «Піноккіо», «Тарзан», «Аладдін», «Принцеса і жаба», «Холодне серце» та багатьох інших почуємо у виконанні американських співаків  Дрю Таблака, Коннора Сміта та Лаури Елсі Дікінсон, які вже багато років озвучують нові роботи компанії Disney, а також Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії та Академічного камерного хору «Глорія».

Американська красуня-співачка Лаура Елсі Дікінсон вже 24 роки співпрацює з компанією Walt Disney

Замість уроку зарубіжної літератури – незабутній мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна»

5 червня о 17.00 глядачів  KIDS OPERAFEST чекає сповнений надзвичайних пригод, дотепних жартів і чудових джазових мелодій, яскравий мюзикл «Пригоди Гекльберрі Фінна».

Поставлений за мотивами одного з найвідоміших творів Марка Твена, яким вже понад 100 років зачитуються і захоплюються кілька поколінь молоді по всьому світу, мюзикл про справжню дружбу, любов і те, що у будь-яких складних ситуаціях не можна втрачати віру в добро та справедливість, зазвучить українською мовою.

Глядачі побачать історію хлопчика, якому доводилося бути бродягою, поневірятися по добрих людях, переховуючись від переслідувань батька, і визволяти з небезпеки свого приятеля – темношкірого Джима.

Мандруючи річкою Міссісіпі з головними героями у пошуках кращого життя, глядачі поринуть у світ їхніх захоплюючих пригод та вигадок.

Окрім захоплюючого сюжету, нас чекає органічне поєднання музичних і розмовних сцен, пластичне вирішення, динамізм і яскрава театральність, класичні американські мелодії у чудовому джазовому аранжуванні, запальні танці і навіть циркові номери з акробатикою. 

Мюзикл режисера Віталія Пальчикова є традиційним бродвейським варіантом, тож готуйтесь до дійсно неймовірних емоцій!

Диригент-постановник – лауреат міжнародного конкурсу Сергій Голубничий.

2 дні можна буде жити у дитячому кемпінгу!

4 та 5 червня під час KIDS OPERAFEST на території фестивалю діятиме дитячий кемпінг, розміщення у якому дасть змогу побачити абсолютно всі постановки, а також зекономити час та гроші й заночувати на території парку Палацу Потоцьких.

- Територія дитячого кемпінгу буде добре освітлена і забезпечить всі необхідні зручності, охоронятиметься поліцією, а вхід здійснюватиметься лише за браслетами резидентів, які на вході отримають всі, хто попередньо зареєструвалися, - розповідає головний режисер OPERAFEST TULCHYN Павло Третьяков.

Місця у дитячому кемпінгу бронюються заздалегідь, тому всім бажаючим необхідно попередньо зареєструватися у кураторів  – тур-клубі «Бідняжка», моб.:  (097)861-83-05.

Програма участі у кемпінгу коштує: 360 гривень для дитини, 430 гривень для дорослих.

У цю суму входить, перш за все, харчування (4.06 - обід, вечеря, 5.06 - сніданок, вечеря) й екскурсійне обслуговування (відвідування усіх музеїв та визначних місць Тульчина та Тульчинського району).

Також жителям кемпінгу гарантовані місця у партерній зоні фестивалю під час оперних вистав, а ще для них будуть організовані окремі додаткові розважальні програми на території кемпінгу: оперна гімнастика, майстер-класи з живопису та флюроарту, майстер-класи з театрального мистецтва від школи акторської майстерності «Червоний крокодил», виставки та майстер-класи у Палаці Потоцьких, виступи циркових артистів, Трансформерів та Аеродинамічних зайців.

«Чартери» з Вінниці у дні KIDS OPERAFEST

Для зручності вінничан та гостей міста у дні KIDS OPERAFEST, 4-5 червня, з Вінниці до Тульчина курсуватимуть комфортабельні сучасні автобуси, які за годину зручно, швидко і в гарній компанії довезуть усіх на фестиваль і по завершенні концертів – назад у Вінницю.

Зареєструватися на дитячі «чартери» можна до 2 червня.

Всі учасники «чартерних рейсів» гарантовано отримають місця у партерній зоні фестивалю.

Виїзд «чартерів» буде з вулиці Чехова (біля гіпермаркету «Грош»).

Вартість проїзду: для дорослого та дитини - 400 гривень (кожне наступне додаткове дитяче місце в автобусі - 150 гривень).

Замовити «чартери» можна на сайтах http://bilet.vn.ua  і http://afisha.vn.ua , а також у  касах «Афіша Вінниці» у Вінницькому театрі ім. Садовського, ТСК «Магігранд» (2 поверх), Універмазі» (ліве крило), Вінницькій обласній філармонії і тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7) .

За детальною інформацією про концерти, «чартери» і дитячий кемпінг звертайтесь до інформаційних центрів фестивалю:

* у м. Вінниця: вул. Театральна, 15 (1 поверх ) і тур-клубі «Бідняжка» (вул. Соборна, 7) ;

* у м. Тульчин, вул. Незалежності, 8

* телефони: (0432)690-025, (096)040-66-86,

Офіційний сайт фестивалю http://operafest-tulchyn.blogspot.com

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up