Маленький захід задля великої справи: влаштовують фестиваль на підтримку Івасика Бедрія

Маленький захід задля великої справи: влаштовують фестиваль на підтримку Івасика Бедрія
Івасик
  • П’ятирічному Вані, у якого виявили злоякісну пухлину мозку, все ще потрібна наша допомога. Наразі він перебуває у Туреччині, де найближчим часом йому буде проведена операція. Після неї Івасику доведеться проходити дороговартісні курси радіо-та хіміотерапії. Через це небайдужі вінничани влаштовують благодійний захід на його підтримку. Долучитися можете і ви.

Маленький Івасик знаходиться на лікуванні у Стамбулі. Найближчим часом хлопчику буде проведено операцію. Його мама, Євгенія, у Фейсбуці написала, що сина оперуватиме один з найкращих нейрохірургів світу – професор Мемет Озек. Проте операція складна і небезпечна: «Віримо, що Господь допоможе: направить лікарів та дасть сил Івасику», – написала на своїй сторінці Євгенія.

Поки за понад тисячу кілометрів від Україні, лікарі роблять все від них залежне для одужання хлопчика, тут, у Вінниці, продовжується збір коштів на його лікування.

Наразі, на рахунок родини надійшли близько 72 тисяч доларів – необхідна сума для проведення операції і лікування протягом першого місяця.

Після цього, на Івасика чекає хіміо- та радіотерапія, тривалістю в дев’ять місяців і вартістю близько 96 тисяч доларів.

У цьому матеріалі ви можете більш детально ознайомитися з історією Вані:

 

Через гостру необхідність в коштах, у місті почали розклеювати оголошення про допомогу, залучати ЗМІ і небайдужих людей, а також проводити благодійні заходи. Одним з таких стане невеликий фестиваль Вінниця-fest «За життя!», організований друзями родини Бедрій.

Під час фестивалю можна буде за заниженими цінами придбати юшку, каву, чай, випічку та інші смаколики. Усі виручені від продажів кошти підуть на лікування Івасика.

Крім цього, організатори обіцяють насичену культурну програму. На заході гратиме відома українська скрипалька Майя Оніщук,

драйвовий гурт «Пан Карпо»

і фіналістка телепроекту «Голос діти» Тетяна Олексієнко.

Не обійдеться і без танців. Для гостей виступлять танцювальні студії «Шахіна», «У-Вей» та «ArtFusion».

Ваня з батьками у турецькій лікарні

Також будуть різноманітні майстер-класи, аніматори і благодійний ярмарок handmade-виробів і смаколиків від друзів Вані та його сестрички Маші (дитячий садок №38 та школа №11).

Захід проходитиме 14 жовтня на площі біля Літнього театру (Центральний парк) з 11.00 до 17.00 години.

Карта ПриватБанку: 5168 7573 0588 4035 

Бедрій Євгенія Володимирівна (мама)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Татьяна Злотницкая

    Дякуємо за інформаційну підтримку!
  • Inna Fivezvezd

    Дякуємо за підтримку!!!

    Михаил Курдюков reply Inna Fivezvezd

    Прошу.
  • Inna Fivezvezd

    Дякуємо за підтримку!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 Поліцейських розстріляли військові — батько та син. Відео з боді-камер play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up