Книжки, кіно та інтернет: які онлайн-сервіси та послуги стали безоплатними через війну

Книжки, кіно та інтернет: які онлайн-сервіси та послуги стали безоплатними через війну
  • Через початок повномасштабного наступу росії низка українських компаній відкрила доступ до свого контенту усім охочим. Це, зокрема, аудіокниги, мультфільми та мобільний зв'язок. 

Мобільні оператори

«Київстар» повідомив, що послуга Домашній інтернет на обмеженій швидкості працюватиме, навіть, якщо абоненти не поповнять рахунок. Втім, в компанії попросили оплачувати послугу тих, хто таку можливість має. 

Компанія Vodafone нараховує безкоштовні гігабайти та хвилини абонентам, які не можуть поповнити рахунок. Таким клієнтам оператор підключає 1000 хвилин для дзвінків по Україні та всередині мережі та 10 ГБ для доступу в інтернет. Зазначається, що за перший тиждень безплатні послуги отримало понад п’ять мільйонів українців. Також оператор забезпечив безкоштовним мобільним зв'язком та інтернетом своїх абонентів, які вимушено поїхали з України до Польщі. 

На офіційній сторінці компанії lifecell йдеться, що всі їх абоненти отримають 5 ГБ та 30 хвилин на всі мобільні та стаціонарні номери по Україні. Хвилини та ГБ можна використати протягом 30 днів. Пізніше стало відомо, що абоненти компанії отримають щодня 2 ГБ на спілкування в месенджерах Viber, Telegram, Whatsapp, Skype та Signal. Також оператор надає 5 ГБ інтернету у роумінгу в 27 країнах. 

Відео дня

Телебачення

Vodafone TV надав безкоштовний доступ без реєстрації до українських каналів. Дивитись трансляції можна на сайті: tv.vodafone.ua. 

Безплатний доступ до телеканалів відкритий також на Sweet TV та MEGOGO, — потрібно лише авторизуватися. 

Телебачення з'явилося навіть у Дії. Дія TV транслює телемарафон UAразом, де 24/7 висвітлюється війна росії проти України. Кожен може безкоштовно, в реальному часі, слідкувати за подіями. Як користуватись: оновіть застосунок, перейдіть у Послуги, виберіть Дія TV, контент відтвориться автоматично

Фільми

На платформі MEGOGO відкрили безкоштовний доступ до частини серіалів (ТУТ), фільмів (ТУТ) та мультиків (ТУТ). 

Книжки

Yakaboo відкрили безкоштовний доступ до аудіо- та електронних книжок в мобільному додатку. Придбати будь-яку книжку видавництва «Фоліо» можна за 1 гривню, вказавши промокод Book —  усі кошти підуть на підтримку ЗСУ. Видавництво «Ранок» безоплатно надає дитячі книги в електронному форматі.

У Telegram-каналі Павлуша і Ява можна завантажити аудіоказки, які також будуть доступні без інтернету. Ще один Telegram-канал з аудіоказаками українською, — усі аудіоказки можна завантажити і слухати без зв’язку.

Читайте також:

Скоро 8 березня. Вінницька теплиця роздає безкоштовно квіти для жінок

Вінничанка організувала акцію на підтримку України у Лісабоні. Вийшло понад десять тисяч людей

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up