Для допомоги воїнам Вінниччини: у п’ятницю KISHE з особливим концертом виступить у Вінниці

Для допомоги воїнам Вінниччини: у п’ятницю KISHE з особливим концертом виступить у Вінниці
  • Популярний співак і телеведучий Андрій KISHE 18 листопада у рамках благодійного туру на підтримку ЗСУ приїде у Вінницю. Вражатиме справжніми живими емоціями, акустичним саундом стильної української музики і прем’єрами.
  • Перед концертом також пройде відкриття фотовиставки «Вінниця Strong» Костянтина Ревуцького.
  • А кошти від музично-мистецької колаборації передадуть захисникам Вінниччини: тим, хто лікується після поранень, і тим, хто продовжує наближати перемогу на передовій.

— Я впевнений, що світло нам засяє і буде спокійний та безпечний благодійний вечір і разом ми зробимо добру справу! — запрошує вінничан та всіх гостей міста KISHE. — З моєю командою музикантів ми підготували нове акустичне звучання відомих хітів «До весни», «Один день», «Цю ніч», «Бачу промені», «Знову і знову», «Love», «We Won't Surrender» («Ми не здаємось»), українську версію пісні «Титри» і багато прем'єр. Зокрема, вінничани одними з найперших почують нову пісню «Ми злетіли», на яку ми щойно відзняли відеокліп. Дуже хочемо поділитися своєю музикою та емоціями з Вінницею і підтримати один одного та наших воїнів у ці важкі для всіх часи. Запрошую всіх на свій концерт, який пройде у п’ятницю о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc».

«Збираємо кошти саме для воїнів того міста, де виступаємо»

Із початку повномасштабної війни рф KISHE постійно виступає у шпиталях для поранених військових та бере участь у численних благодійних заходах на підтримку переселенців та діток, що постраждали від війни.

Відео дня

Тож коли вирушав у тур Україною, співак одразу вирішив, що зібрані завдяки концертам кошти буде спрямовувати на потреби захисників або лікування поранених саме того міста, у якому виступає.

— Люди, які сьогодні на фронті роблять все для нашої безпеки, для нашого майбутнього та майбутнього наших дітей, — ми маємо їх не підвести. Низький уклін нашим воїнам, які ціною власного здоров'я та життя героїчно захищають Україну, свободу і всіх нас від орківської орди! Я вірю, що наша наступна весна буде переможною, — переконаний співак.

Самобутній і харизматичний — KISHE на своїх концертах завжди дивує особливою енергетикою та стильною українською музикою. Його хіти, які завжди у ТОПі ротацій на всіх радіо і телеканалах, надихають та сповнюють найяскравішими емоціями.

Цікаво, що Кіше — не просто псевдонім, а справжнє прізвище батька співака.

Артист народився 7 вересня 1976 року в музичній родині. Його мати протягом 11 років працювала у Ляльковому театрі — творчі навички передалися хлопцю від неї. Тому професію Андрій також обрав творчу: закінчив хореографічне відділення училища культури і створив свій танцювальний проект «Fusion», який існував протягом чотирьох років.

Перші кроки в шоу-бізнесі Андрій розпочав у 16 років. У 2001 році записав дебютну пісню «Hoo..Huu..Haa..», після чого розпочалися численні фестивалі: на «Перлинах Сезону» KISHE  взяв першу премію у номінації «поп-музика» і став дипломантом фестивалю імені Івасюка.

Після випуску першого альбому «Течія» треки KISHE почали лунати з усіх радіефірів, а народну любов артист закріпив, ставши одним із найуспішніших ведучих телеканалу М1.

KISHE неодноразово був номінантом найвідоміших українських музичних премій: «Золота жар-птиця», «Yuna», «M1MUSIC awards», прорив року премії «Top hit Ukraine 2020». А у останні роки багато працює також як продюсер і кліпмейкер.

Із дочкою вразив хітом «Україна — світ любові»

У квітні KISHE зі своєю молодшою донькою Алісою записав пісню «Україна — світ любові», яку творча родина присвятила всім героїчним українцям.

— У цей важкий для нашої країни час, ми, українці, об’єдналися заради перемоги над російським агресором. Об’єднали наші зусилля на всіх напрямках. Наші героїчні воїни зі зброєю в руках захищають нашу землю, наші хоробрі та невтомні волонтери творять дива та дістають все необхідне для наших солдат та для всіх українців, які потребують допомоги, ліки, продукти харчування, одяг. Наша музична сім’я долучається до благодійної та волонтерської допомоги, а також продовжує писати українські пісні та знімати кліпи, — говорить KISHE. — Наше покоління має дбати про майбутнє наших дітей, а наші дітки долучаються до музичного фронту та співають всім серцем і душею красиві пісні. Пісні надії та любові, щоб підтримати один одного та кожного українця. Наша маленька музична команда представляє дебютну пісню моєї доньки Алісії Кіше, яку вона написала і записала разом з нашим музичним продюсером. До цього творчого тандему долучилася наша підопічна Jane, яка ще недавно презентувала свою пісню «Моя земля». Вона допомогла дописати текст пісні, а я долучився вже до цієї роботи як кліпмейкер. Тож пісня «Україна — світ любові» від наших дітей всім героїчним українцям!

У Вінниці презентує хіти з майбутнього альбому

Зараз KISHE готує до випуску новий альбом з україномовними і англомовними піснями, які були написані під час війни. Всі нові хіти — про наші спільні хвилювання і почуття.

— Зокрема, моя нова пісня «Ми злітаємо» ніби про кохання, та побачив реакцію своїх знайомих льотчиків і усвідомив: це пісня про кохання наших ангелів неба, — розповідає KISHE. — Також планую кілька експериментальних дуетів. Раніше я дуже частенько це робив із діджеями. Готуємо пісню «Все буде Україна» у прикольному рингтоні. І я думаю, що згодом так крок за кроком ближче до Нового року почну робити реліз.

Нові неймовірні прем’єри вінничани почують на концерті, який у п’ятницю, 18 листопада, о 19.00 розпочнеться у концерт-холі «Mont Blanc» — безпечному просторі-укритті, де можна проводити концерти навіть у разі повітряних тривог.

— Буде багато крутих емоцій і гарних пісень, насолода винятковою, душевною акустичною атмосферою та чимало сюрпризів! — запрошує KISHE. — Зокрема, заради доброї справи ми об'єднали творчі ідеї і зусилля із нашим другом, відомим вінницьким блогером та фотографом Костянтином Ревуцьким, і ексклюзивно у Вінниці презентуємо колаборацію музики та фотомистецтва заради перемоги. Всі, хто придбав квитки на мій концерт, у п’ятницю о 17.00 зможуть стати учасниками фотовиставки «Вінниця Strong», яку Костянтин Ревуцький присвятив трагічному обстрілу Вінниці 14 липня. Приєднуйтесь до нашої творчої благодійної акції і приходьте на мій концерт у п’ятницю о 19.00. Чекатиму кожного з вас! Разом зробимо добру та потрібну справу, зібравши кошти для наших захисників.

Квитки на концерт KISHE можна придбати на сайті afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці».

 

Читайте також:

«Вінниця strong». Фотограф Костянтин Ревуцький покаже світу зруйнований Будинок офіцерів

«Українську виставу про диктаторів у Багдаді всі зрозуміли!» Олександр Ковшун привіз Гран-прі з Іраку і готує прем’єру у Вінниці

Юрко Юрченко: «Люблю круту і нескорену Вінницю! Я тут виріс!»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up