Де і як у Вінниці організувати фотосесію

  • 923

У всіх нас є смартфони і зробити фото чи селфі зараз не є проблемою. Спонтанні кадри хоч і будуть гарними, але... Класні та якісні фото – це підготовлена фотосесія. 

Сімейні фото, фото новонароджених малюків з мамою, чи новорічна фотосесія?Вирішувати вам. Записуйтесь на фотосесію і створюйте пам'ять.

Підготовка проста: ви - усміхнені, енергійні, розкуті; аксесуари, одяг - яскраві та стильні - і фото заграють усіма барвами.

 

...

Інна Карпенко

Фотограф новонароджених та вагітних

 

Фотосесія новонароджених - це унікальне явище, так як провести її можна лише один раз в житті! І вік для такої зйомки дуже обмежений - в ідеалі це 5-14 днів від народження малюка (але, звісно є випадки, коли я можу взяти і місячного малюка, але для місячного малюка є вже певні обмеження в позуванні - це пов'язано з фізіологією та настроєм малюка, але все дуже індивідуально)

На таку зйомку раджу записуватися заздалегідь (за попередньою датою пологів по УЗД), а конкретну дату ми з батьками узгоджуємо вже після народження дитини!

Особливого підготування до зйомки нема - є деякі рекомендації для матусі, які я обов'язково відправляю заздалегідь! Весь реквізит надаю я, батькам нічого купувати окремо не потрібно! Але якщо є речі особливі чи дуже дорогі серцю, батьки завжди про це попереджають і ми використовує моїх на зйомці!

А ще в кожної сім'ї є унікальна можливість дозамовляти квіткові композиці, які нереально доповнюють весь образ в цілому і кадри з таких зйомок виходять як картини! Як проходить зйомка?!

Такий вид фотосесії дуже особливий, тому більше однієї зйомки в день взяти не можу, адже це надзвичайно важка та відповідальна праця!!! До зйомки я готуюсь декілька днів: це підбирання реквізиту, його кольорова гама, або ж замовлення нового реквізиту, який потребує часу на виготовлення, адже все handmade!

Сама ж зйомка триває 2,5-4 (а іноді і 5) годин!!! Я завжди підлаштовуюсь під малюка та його настрій! Адже його спокій  - це запорука вдалих кадрів! А ще для спокою дитини важливий і спокій матусі, адже вони тісно пов'язані між собою і малюк сильно відчуває настрій мами! Тому завжди раджу мамі спочатку налаштувати себе на позитив та легкість)))

Дуже часто на зйомці починаються коліки, але не варто цього боятися і тим більше відмовлятися від зйомки! Є багато засобів для їх запобіганню!

В кожної матусі свої страхи щодо зйомки! Але всі вони безпідставні і я легко пояснює та відповідаю протилежним на кожний з цих страхів!))

І щодо кваліфікації ) ФОТОГРАФУЮ в такому напрямку майже 2 роки і все ще постійно навчаюсь, відвідую майстер-класи 2 рази на рік, передивляюсь різні вебінари, читаю літературу, консультуюсь з різними спеціалістами! Адже розумію ступінь відповідальності ! Для мене головне - це довіра батьків, які віддають на декілька годин мені своє найбільше щастя та найдорожчий скарб!

Телефон: 0971997790
Instagram@Inna.newborn
Вартість та місце проведення фотозйомки уточнюються за телефоном.


Pretty dress rent

 

Студія дизайну і краси OLENA KHALAMAN

Бути особливою легко, просто завітавши до нашої студії. Ми пропонуємо прокат суконь та аксесуарів, де тільки ексклюзивні сукні, які ми шиємо самі у нашій майстерні, це наша головна особливість, що відрізняє нас від багатьох інших для безлічі Ваших свят, за прийнятними цінами.

Також ми пропонуємо індивідуальне пошиття, що дає Вам можливість,в нашому ательє, втілити будь яку стилістичну ідею чи пошити сукню Вашої мрії.

Довершеним Ваш образ буде з нашою феєю краси, яка зробить зачіску та макіяж, щоб Ваш вигляд був просто неймовірним.

Адреса: м. Вінниця, вул. Валентина Отамановського, 10
Контакти: +38 (063) 255 34 82
Графік роботи: 10:00-19:00
Instagram: @olenakhalaman; @pretty_dress_rent


Фотостудія "Positive"

 

Де у Вінниці є затишна фотостудія за найкращою ціною? У самому серці міста знаходиться фотостудія "Positive"!

До вашої уваги зала-трансформер площею 30 кв.м. з чудовими новорічними локаціями "Камін", "Резиденція Санти" та "Невагомість", а також однотонними фонами різних кольорів.

Для якісного фото згодиться і професійне освітлення: 3 джерела імпульсного світла потужністю 150-300 Дж, софт-бокси, соти, кольорові світлофільтри.

Зала очікування, де ви зможете посидіти на диванчику, користуючись вільним wi-fi.

У студії - великий вибір суконь, новорічних костюмів та аксесуарів, які ви можете взяти на прокат.

Оренда фотостудії - всього лише 300 грн. за годину!

Адреса: м.Вінниця, вул. Оводова, 32 (навпроти входу до ТРЦ "Sky Park")
Телефон: 0(67) 27-24-800, 0(63) 73-43-516


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up