«Ми все одно побачимось, а москва буде палати!» Через масовані атаки Міша Крупін переніс концерт у Вінниці

«Ми все одно побачимось, а москва буде палати!» Через масовані атаки Міша Крупін переніс концерт у Вінниці
  • Сьогодні, 11 жовтня, у Вінницькому театрі імені Садовського мав відбутися благодійний концерт одного з найхаризматичніших співаків України, харківського музиканта, волонтера і автора знаменитих хітів Міші Крупіна.
  • Та через масовані ракетні обстріли рашистів співак свій тур призупинив. Нову дату концерту у Вінниці, де будуть дійсні всі квитки, повідомлять найближчим часом.
  • Які ще концерти у Вінниці перенесли цього тижня?

— Шановні друзі, у зв’язку з тим що росія — країна-терорист і країна-вбивця, ми на деякий час відкладемо наші концерти. Але все одно ми це зробимо. Це питання часу! І москва все одно буде палати! Слава Україні! — зранку у понеділок, як тільки почалися масовані ракетні обстріли українських міст, звернувся до своїх прихильників у відеозверненні Міша Крупін.

Як повідомили організатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ»: нова дата концерту у Вінниці буде оприлюднена одразу після стабілізації ситуації. І всі квитки, які придбали вінничани та гості міста, будуть дійсні у нову дату.

Відео дня

Із перших концертів передав кошти 92-й бригаді і придбав бус на передову

Вінниця мала стати восьмим містом у рамках великого благодійного туру «У нашому місті», який Міша Крупін на початку жовтня розпочав на підтримку ЗСУ.

У турі співак неабияк здивував усіх, презентувавши повністю україномовну концертну програму. Тож якщо раніше фани підспівували йому: «Я в красном бархате», тепер радо заводять: «Я знову в Харкові»!

Як діляться жителі Рівного, Луцька, Львова, Івано-Франківщини й Чернівців, де встигли відбутися концерти, це незабутні відчуття, коли на честь наших супергероїв-захисників повні зали співають «Їб.ште».  До найтонших струн душі кожного глядача зворушує невимовно красиве виконання хіта «У нашому місті» та всенародно улюбленої пісні «Рідна мати моя» зі стильними блюзовими нотками. А окремим сюрпризом для усіх стало, як круто знамениті хіти Міші Крупіна «Облака» і «Красный бархат» тепер звучать українською мовою.

«Почувши улюблені пісні українською, мурахи бігали по тілу зі швидкістю світла», «Хіти українською — це розрив», «Нашою рідненькою все звучить краще і драйвовіше!» — такими відгуками неабияк вражених глядачів всипані соцмережі.

— Щиро радію, що україномовні версії «Небеса» і «Я знову в Харкові» не просто зайшли людям, а — вже пішли в народ! Всі свої пісні зараз я пишу виключно українською мовою. Це принципова позиція, тому що усвідомлюю, що мова — це теж наша зброя і всі ми маємо розмовляти саме українською. За ці півроку я, харків’янин, який все життя говорив «по-руськи», значно підтягнув своє знання мови. Я, до речі, завжди кажу, що в Харкові розмовляли «по-руськи», бо російською говорять тільки окупанти, а не жителі Харкова, який ніколи не був ватним містом. У нас завжди було багато вищих навчальних закладів й інтелігенції, і хоч дійсно дотепер всюди розмовляли «по-руськи», коли прилетіли ракети, люди одразу все зрозуміли. На жаль, тільки з прильотом ракет, а не раніше, та головне — все ж переоцінили, — зазначає Міша Крупін. — Звісно, писати й говорити українською у щоденному житті мені поки непросто. Та я зупинятися не стану. Моя позиція така: оце моє «важко» — ніщо в порівнянні з тим, як важко хлопцям на фронті чи людям в окупації.

Як відомо, з початку повномасштабної війни Міша Крупін завзято долучився до волонтерства, тож коли збирався у тур, одразу вирішив, що він буде благодійним — на підтримку ЗСУ.

Під час концертів у кожному місті Міша Крупін проводив аукціон, розігруючи свої гітари та інші пам’ятні лоти, потім спрямовуючи кошти, виручені з аукціону та продажу квитків, на допомогу захисникам України.

Так, після перших п’яти концертів туру співак придбав перший бус, який вже передав на передову, а також частину коштів перерахував для 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

— Війна триває, тож ми маємо всі безупинно допомагати нашим захисникам, хто чим може, — переконаний Міша Крупін. — Я дуже пишаюся нашою Україною і нашими людьми, які, переживаючи велику трагедію, яку розв’язав диктатор, все одно залишаються незламними. Він нам погрожує ядерною зброєю, а подивіться, яка була реакція в українському Інтернеті — всі просто посміхалися. Нам вже нічого не страшно, бо ми знаємо, що переможемо. Ми вже насправді перемогли! Залишилась просто остаточна перемога. Не сьогодні, завтра чи післязавтра, та скоро вона неодмінно буде — будемо працювати і чекати, скільки треба.

Пророча пісня про Кримський міст і майбутнє рф

У день підриву Кримського мосту Міша Крупін опублікував новий хіт «Палає» — пісню, яку присвятив українським Героям та розвідці, які зараз ризикують своїм життям.

— Пісня присвячується першій розвідці у світі! — коротко підписав хіт співак. 

Як потім виявилося, реліз і кліп нової пісні із пророчими словами: «Як палає москва яскраво! Боже, як файно руйнується міст!» — був готовий заздалегідь до вибухів на мосту.

Як розповів Міша Крупін, він був настільки вражений успіхами наших захисників на фронті за останній час, що написав пісню всього за 15 хвилин. За креативну анімацію та композитинг відповідали Свята Ганна та Ігор Козловський.

— Якщо хтось скаже, що я знав про цю новину заздалегідь, то про це знала вся Україна. Ми чекали, чекали і нарешті дочекалися! Коли писав пісню, я був впевнений на всі 100%, що саме так і буде, — каже Міша Крупін, обіцяючи гучно заспівати цей хіт наживо разом з вінничанами у нову дату вінницького концерту.

Які ще концерти у Вінниці перенесли цього тижня?

Виступ Міші Крупіна — не єдиний концерт, який через масовані ракетні обстріли, перенесений у Вінниці.

Так, про перенесення найближчих двох концертів повідомили у Вінницькій обласній філармонії.

На невизначений термін переноситься сольний концерт народного артиста України Станіслава Городинського «Живе у серці Батьківщина», що мав відбутися сьогодні, 11 жовтня, о 18.30, а також концерт «Країна козаків», який у четвер, 13 жовтня, до Дня українського козацтва планував презентувати  славетний Академічний ансамбль пісні і танцю «Поділля».

— У зв'язку із загрозою масованих ракетних обстрілів, концерти до Дня українського козацтва та Дня захисника України, «Живе у серці Батьківщина» та «Країна козаків», що були заплановані на 11 та 13 жовтня, переносяться на невизначений термін, — зазначили у філармонії. — Придбані квитки залишаються дійсними. За подробицями слідкуйте в подальших анонсах. Просимо вибачення за незручності.

Також про перенесення вистав повідомили у Вінницькому академічному театрі ім. Миколи Садовського.

Показ вистави «Селфі зі Склерозом», яку мали сьогодні о 17.00 показати на малій сцені, відбудеться 19 жовтня.

А виставу «Я б тобі небо прихилив» глядачі побачать 26 жовтня.

— Квитки залишаються дійсними! — наголошують у театрі. — Бережіть себе!

 

Читайте також:

Юрко Юрченко: «Люблю круту і нескорену Вінницю! Я тут виріс!»

Кіно, що латає шрами на серці! У Вінниці триває показ особливого українського фільму «Я працюю на цвинтарі»

Через день після теракту сказав: «Все одно зробимо цей концерт!» Особливий виступ «ВВ» у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Oksi Go

    От, цікаво, якби під час концерту, дрисня вдарила ракетами по тому місцю, де би відбувався концерт, то Міша поніс би хоч якусь відповідальність за загиблих?

    Інеса Валеріївна reply Oksi Go

    Світлана Єгорова ну це як варіант, але навіть якщо залишиться при своїх інтересах сидячи вдома, куди теж може потрапити ракета, то назріває ще одне запитання. Хто в такомумвипадку повинен нести відповідальність?🤔

    Светлана Егорова reply Oksi Go

    Інеса Валеріївна , а чому зобов‘язані ходити на роботу? Можна звільнитися і залишитися при «своїх інтересах, без грошей»

    Светлана Егорова reply Oksi Go

    Oksi Go , ось цікаво… якщо люди пішли в супермаркет і під час повітряної тривоги не перебувають в укритті, а стоять просто під магазином очікуючи відкриття, хто поніс би покарання🤔
    А хто мав би нести покарання, якби ракети прилетіли би без сигналу повітряної тривоги не в Вороновицю, а в якийсь ТЦ?

    Інеса Валеріївна reply Oksi Go

    Oksi Go а до чого тут це? На то це і ракета, що ніхто не знає куди вона влучить! А людина просто намагається допомогти тим, що вміє робити найкраще…
    Ось ви ходите на роботу, чи ваш керівник буде нести відповідальність за ваше життя ? Звісно, що ні! Але на роботу ви зобов’язані йти, а на концерт ні, ось в чому різниця! А ще можна просто придбати квиток, але не йти на той концерт, якщо що кошти всеодно переведуть на ЗСУ!!!

keyboard_arrow_up