Житель Івано-Франківської області викрав з храму скриньку з пожертвуваннями на ЗСУ

Житель Івано-Франківської області викрав з храму скриньку з пожертвуваннями на ЗСУ
  • Сім 7 років за ґратами проведе житель Івано-Франківської області, який викрав з храму скриньку з пожертвуваннями на ЗСУ.

Козятинський міськрайонний суд призначив покарання 34-річному обвинуваченому, який в серпні цього року в м. Козятин увірвався до храму та забрав усі зібрані пожертвування. Про це повідомляють в пресслужбі обласного главку поліції.

Подробиці злочину

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 34-річний житель Городенківського району раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Жінки, які були в приміщенні храму, намагались завадити підсудному вчинити крадіжку, проте зупинити вони його не змогли.

Відео дня

Відразу після вчинення злочину обвинуваченого затримали оперативники, неподалік від місця події.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) та призначив покарання у вигляді сім років позбавлення волі.

Довідка

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Нагороди за татусів. вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up