Зґвалтував і пограбував студентку біля Вічного вогню. Злочинця щойно спіймали

Зґвалтував і пограбував студентку біля Вічного вогню. Злочинця щойно спіймали
  • Кинувся на дівчину на Європейській площі і затягнув її за Меморіал Слави.
  • Розбійний напад зі зґвалтуванням стався близько 6.30 минулого понеділка, 9 квітня.
  • Редакція щойно дізналася в поліції, що злочинця, який поглумився над дівчиною у самому центрі Вінниці, спіймали.

Про зґвалтування на Європейській площі отримали інформацію від читачів. У поліції редакції підтвердили факт нападу на 19-річну вінничанку. Сказали, що після звернення потерпілої із заявою, відкрили кримінальне провадження за двома статтями – про розбійний напад і зґвалтування – та почали пошуки нападника.

Злочин був уранці минулого понеділка, 9 квітня, приблизно о 6.30. Постраждала дівчина – студентка місцевого вишу, родом з Донеччини. Вона йшла через площу, коли ґвалтівник кинувся на неї, заволік за Меморіал Слави і там зґвалтував.

Окрім того, злочинець пограбував свою жертву. Відібрав гроші, мобільний телефон, банківські картки. Про це потерпіла одразу повідомила правоохоронцям. Дівчина також розповіла, що нападник погрожував їй ножем і до того, як напасти, її переслідував.

Сьогодні, 11 квітня, у відділі комунікацій обласної поліції 20minut.ua сказали: ґвалтівника, який поглумився над студенткою у самому Центрі міста, вже знайшли і затримали. Йдеться про раніше судимого 29-річного чоловіка, який щойно звільнився з Вінницької колонії. Він 4 квітня тільки-но вийшов після 5,6 років відбування покарання за крадіжки.  

Відео дня

Також у поліції 20minut.ua розказали, що потерпіла дівчина добре описала нападника, і оперативники звірили отриману від неї інформацію з даними про раніше судимих осіб. Таким чином вирахували злочинця. Крім того, зняли записи камер відео-спостереження.

У результаті оперативних заходів розшуківці знайшли підозрюваного за його місцем проживання, у Немирівському районі. Як сказав керівник управління карного розшуку Андрій Дамзін, затриманий рецидивіст зізнався у нападі на дівчину у Вінниці. Також він розказав, що в день свого звільнення вкрав 500 доларів, проникши через розбите вікно в квартирі у Брацлаві.

Надалі слідство проводить усі необхідні заходи, щоб притягнути злочинця до відповідальності. В поліції також розповіли, що затриманому вже оголосили про підозру. Його помістили в ізолятор тимчасового тримання до обрання міри запобіжного заходу на час слідства.

А найбільша санкція за скоєні ними злочини – до 7 років позбавлення волі.

Знімок затриманого гвалтівка, який раніше сидів за крадіжки (із сайту обласної поліції)


Читайте також:

«Тяжилівського маніяка» ще не спіймали, але нарешті хоча б знаємо його в обличчя

Через «тяжилівського маніяка» дорослі та діти в страху. Другий випадок вже на Замості

Збоченець напав в під’їзді на 11-річну дитину. На Тяжилові говорять про маніяка

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Cat

    От  уйо.....к!!!!! Ху......  відрізати або зробити йому те, що він зробив потерпілій!!!
  • Dmytro Blekman

    Якщо в центрі міста де ведеться цілодобовий відеонагляд сталась така жахлива подія, то навіщо ми налогоплатівники, за кошти яких ця система придбана, налаштована та цілодобово обслуговується (черговий оператор отримує зряплату)  її утримуємо, хто несе відповідальність за цей косяк???
  • Bogdan Rizvanyuk

    А зачем там камеры ? Что бы посмотреть как оно было ? Или предотвратить любую ситуацию ?
  • Максим Кузнецов

    легализацию оружия!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up