Вклали гроші у «хайп» і не отримали відсотки? Ми дізнались, куди дзвонити

Вклали гроші у «хайп» і не отримали відсотки? Ми дізнались, куди дзвонити
  • У нашому місті знімає офіс інвестиційна компанія.
  • Її керівника арештували на час слідства у рамках кримінального провадження про шахрайство, скоєне у особливо великих розмірах.
  • Але вінничани не спішать признаватися, що вклали гроші у фінансову піраміду.

З питаннями, чим дійсно «завели» справу по «хайпу» Velarm.net, телефонують в поліцію вінничани. Але більшість із них не спішать у ряди потерпілих, видно, сподіваються, повернути свої долари.

Як розповів 20minut.ua заступник начальника поліцейського управління захисту економіки Ілля Гулеватий, правоохоронці прийняла сім заяв від вінничан, які мали електронні гаманці на Velarm.net. Розслідування шахрайства, скоєного у особливо великих розмірах, триває.

Про структуру, яка називала себе інвестиційною компанією і була зареєстрована одеситом у Вінниці, редакція писала у статті «Мільйонна справа або Навіщо «бідний» одесит знімав офіс у Feride Plaza».

За даними, які редакція дізналася від поліцейських, ми склали систему «фінансової піраміди». Дивіться на інфографіції, що відомо про її учасників:


Відео дня

– Лідери, як ми знаємо, отримували якісь гроші, – розповів Ілля Гулеватий. – Привів людину на тисячу – отримав відсотки...

За його словами, лідер також будуть притягувати до відповідальності. Більшість із них – молоді вінничани. Поки що підозрюваний один – арештований з правом застави у 25 мільйонів гривень одесит Леонід Ганшафт.

Головного фігуранта справи про фінансові піраміду вже більше місяця тримають в СІЗО. Застави ніхто за нього не заплатив. Стаття, яку одеситу інкримінують, передбачає відповідальність з конфіскацією майна. Але з майна у 23-річного підозрюваного знайшли тільки «Мерседес».  

Якщо маєте інформацію про роботу «хайпу», який скористався іменем відомої італійської інвестиційної компанії, звертайтеся в поліцію. Якщо ви – вкладник, то правоохоронці задокументують ваші свідчення та визнають потерпілим у кримінальному провадження, яке зараз розслідується.   

В управлінні захисту економіки Нацполіції працює цілодобовий мобільний номер для мешканців Вінницької області: 098-003-87-21 (чергова частина). За цим номером також можна повідомляти про відомі вам факти корупції, хабарників чи інших порушників, чиї дії «б’ють» по вашому гаманцю чи економіці країни.  


Читайте також:

Мільйонна справа або Навіщо «бідний» одесит знімав офіс у Feride Plaza

Одне питання. Якщо потрібна допомога юриста, то де знайти безплатного?

Як вінничани сприйняли відмову начальника поліції від хабара за гральний зал

Спіймали бандитів, які обібрали вінницьких ювелірів на 15 мільйонів (ВІДЕО)
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexander Tatarchuk

    Вже були і МММ, і ТОК-ФЬЮЖН, і СВБ, у "Файна-Юкрайна", навіть, пародію зробили на цих "діамантових левів" і "алмазніх волків", але люди в 2017 досі ведуться на цю лажу і самі несуть бабки у піраміду.....шок. Це багато чого каже про рівень освідченості(при тому що у нас у Вінниці 11 ВИШів та їх філіалів і в кого не плюнь - всі з вищою освітою). Вже треба на національному рівні знімати ролики та по телеку крутити як не стати "партнером"(читай - лохом) крутої компанії/фонду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up