Як вінничани сприйняли відмову начальника поліції від хабара за гральний зал

Як вінничани сприйняли відмову начальника поліції від хабара за гральний зал
  • Колишній вінницький «коп», а тепер керівник Літинської поліції Олександр Конєв, став героєм стрічки новин у Фейсбуку.
  • Вінничани постять і коментують не узятий ним хабар за гральний бізнес.
  • Комусь здається, що все це – показуха, а вінницькі активісти – хвалять поліцейського.

Новина про гроші, які принесли начальнику латинського відділення поліції, а він не узяв, розійшлася учора, 19 грудня. За що платив, хто і скільки?

Офіційні дані такі. Хабар нещодавно призначеному на посаду Олександру Конєву, який починав зі службі в патрульній поліції Вінниці, приніс керівник грального закладу. Він запропонував 15 тисяч і третину узяв з собою на зустріч, а решту – після вирішення питання. Це була плата за те, щоб поліцейські більше не чіпали його гральний заклад, який почали перевіряти.

Зараз у соціальній мережі не стихають обговорення. Вінничани пишуть у коментарях під офіційними постами з новиною, що не вірять у чесніть поліцейського керівника.

Хтось називає Конєва одним порядним на сотню. Але дехто сприйняв відмову від 5 тисяч гривень, як показову операцію для народу. Мовляв, якась дуже мала сума давалася, і якби була більша – не було б новин про невзятий хабар.

Відео дня



Показали у Фейсбуку свою реакцію на операцію із затримання й вінницькі активісти, які моніторять роботу правоохоронців. Наприклад, голова «Ревізії влади» Віталій Павловський назвав Олександра Конєва майбутнім поліції.

«Чудовий та грамотний, виважений працівник, який зовсім нещодавно приступив до обов'язків керівника Літинського РВ, користується повагою в колективі, а також у членів ГО, що активно відслідковують промахи переатестованих, – написав він і поставив питання до попередника Конєва на цій посаді: – Якось хабарі раніше не документували… а автомати працювали…».


Хвалила колегу, який раніше, як вона сама, був «копом», Заріна Маєвська – уповноважена забезпечувати дотримання прав людини в Нацполіції.

«Навіть не сумнівалася в порядності цього керівника. Один з тих людей, яким можна довіряти!» – написала вона.


І ось, подивіться ще один коментар від людини, яка нібито знає більше, ніж розповідають офіційно:

«Дійсно зміни є на краще і ці зміни в мисленні поліцейських! А якщо врахувати кількість і ХТО просив за цю точку…».


Прокуратура області прозвітувала про операцію із затримання людини на дачі хабара, оприлюднивши ось таку інформацію:  


Пропонуємо також подивитися поліцейське відео, на якому сам герой Олександр Конєв розповідає про затримання, проведене внутрішньою безпекою поліції та його підлеглими.

Офіцер не розповідає, що хабар принесли саме йому. Зустріч, каже, призначили, щоб надати документи про законність грального закладу.


Читайте також: 

Мільйонна справа або Навіщо «бідний» одесит знімав офіс у Feride Plaza

Як спіймали бандитів, які обібрали вінницьких ювелірів на 15 мільйонів
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Левадный

    На Космонавтов игральный зал за полсотни метров от "прозорого офиса" И шо?

    У меня стойкое ощущение, что у нас игрозалы берегут на случай или пропиариться, или в очередной раз борьбу с ними показать. Но, конечно, только после того, как сам зал себя окупил каварнадцать раз. Взятку он, блин, не взял... А зал работает? А сколько залов работает еще? Или менты их не видят? А, пардон - не менты. Копы, ага... Так они на открытых и продуваемых местах стоят.

    Есть кто из славного города Литина - расскажите, как там с игроманией дела обстоят.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up