Вінничанина засудили до 12,5 років ув'язнення за розбещення дітей, він подав апеляцію

Вінничанина засудили до 12,5 років ув'язнення за розбещення дітей, він подав апеляцію
  • У листопаді 2022 року правоохоронці затримали 56-річного чоловіка, який в одній із кімнат своєї оселі створив так званий «художній гурток».
  • Під час приватних занять він розбещував дітей, які приходили займатися малюванням. 
  • Днями за апеляцією захисту винесли рішення. Чи набрав вирок законної сили?

У листопаді минулого року суд першої інстанції визнав вінничанина винуватим у розбещенні неповнолітніх та виготовленні й розповсюдженні дитячої порнографії (стаття 156, стаття 301-1 Кримінального кодексу України).

Вирок — 12 років і 6 місяців позбавлення волі з відшкодуванням моральних збитків потерпілим на загальну суму у 350 тисяч гривень та позбавленням права займатись педагогічною діяльністю.

Відео дня

Нещодавно сторона захисту подала апеляційні скарги, в яких просила вирок суду першої інстанції скасувати та закрити кримінальне провадження, так як в діях чоловіка немає складу злочину.

Вінницький апеляційний суд залишив без задоволення апеляційні скарги обвинуваченого та його захисника, а вирок суду першої інстанції — без змін. Вирок набрав законної сили.

Нагадаємо, під час обшуку у квартирі затриманого правоохоронці знайшли фотографії та відеозаписи оголених дітей, відео насильницького характеру з ними, текстові «алгоритми» заподіяння дітям знущань, листування збоченця з учнями, в яких він зазначає види покарань, якщо вихованці комусь розкажуть про те, що відбувається на «заняттях». Викрити «художника» вдалось завдяки матері однієї з потерпілих, яка випадково побачила переписку педофіла з її малолітньою донькою.

Жертвами збоченця стали дівчатка віком від 10 до 14 років, проте розповісти про знущання наважились тільки четверо. 

 

Читайте також:

Затримали чоловіка якого підозрюють у розбещені неповнолітньої. Їй — 14, йому — 38 років

Жителю Вінниччини, який зґвалтував двох дівчаток, загрожує до 15 років ув'язнення

Якщо зустрівся педофіл — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами насилля

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up