Жителю Вінниччини, який зґвалтував двох дівчаток, загрожує до 15 років ув'язнення

Жителю Вінниччини, який зґвалтував двох дівчаток, загрожує до 15 років ув'язнення
  • Справу підозрюваного у зґвалтуванні двох дітей скерували до суду.
  • За вчинення ряду особливо тяжких злочинів 28-річному жителю Вінниччини загрожує до 15 років тюрми.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції, слідчі слідчого управління завершили розслідування та скерували до суду справу проти 28-річного жителя Вінницької області.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що в березні цього року зловмисник запросив 13-річну потерпілу, з якою познайомився у соціальних мережах, до свого дачного будинку в одному із районів на Вінниччині. Після спільного відпочинку, підозрюваний, утримуючи руки малолітньої, зґвалтував дівчинку.

Також досудовим розслідуванням зібрані докази причетності фігуранта до ще одного аналогічного злочину. У 2018 році він за схожих обставин зґвалтував 14-річну дівчинку.

Відео дня

В кінці червня цього року слідчі повідомили чоловіку про підозру та суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Після внесення застави 805 200 гривень чоловіка випустили з ізолятора тимчасового тримання.

Згодом він порушив умови обраного запобіжного заходу і слідчі спільно з прокурорами Вінницької обласної прокуратури звернулись до суду з клопотанням щодо переобрання зловмиснику запобіжного заходу та перерахування внесеної підозрюваним застави для потреб Збройних сил України. Суд задовольнив клопотання правоохоронців: 805 тисяч гривень були перераховані захисникам, а чоловіка помістили до слідчого ізолятора.

За вчинення злочинів, передбачених частинами третьою і четвертою статті 152 (Зґвалтування), частиною третьою статті 156-1 (Домагання дитини для сексуальних цілей) Кримінального кодексу України, обвинуваченому загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Читайте також:

«Художник» з Вінниці, який у своїй квартирі розбещував дітей, отримав 12 років і 6 місяців ув'язнення

Якщо зустрівся педофіл — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами насилля

«Мертві не встануть прибирати цвинтар». Хочуть показувати туристам місця давніх поховань

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Альона Дудник

    Каструвати
  • Леонида Зиневич

    Кастрація уроду.
  • Nadiya Stopnyuk

    Мало підарасу, пригласіт мене я його суку каструю ,без анастезії
  • Зіна Меховська

    І чого закривати обличчя такому херою.підвішати за ту штуку, то більше не захочеться..

keyboard_arrow_up