«Художник» з Вінниці, який у своїй квартирі розбещував дітей, отримав 12 років і 6 місяців ув'язнення

«Художник» з Вінниці, який у своїй квартирі розбещував дітей, отримав 12 років і 6 місяців ув'язнення
  • 30 листопада 2022 року поліцейські затримали 56-річного чоловіка, який в одній із кімнат своєї оселі створив так званий «художній гурток».
  • Під час приватних занять зловмисник розбещував дітей, які приходили до нього займатися малюванням. 

Відділ комунікації поліції у Вінницькій області інформує, що в ході обшуку у квартирі засудженого правоохоронці знайшли фотографії та відеозаписи оголених дітей, відео насильницького характеру з ними, текстові «алгоритми» заподіяння дітям знущань, листування збоченця з учнями, в яких він зазначає види покарань, якщо вихованці комусь розкажуть про те, що відбувається на «заняттях». 

Викрити зловмисника вдалось завдяки матері однієї з потерпілих, яка випадково побачила переписку педофіла з її малолітньою донькою. Відомо, що жертвами збоченця стали дівчатка віком від 10 до 14 років, проте розповісти про знущання наважились тільки четверо. 

Відео дня

Зібравши достатньо доказів під час досудового розслідування, слідчі слідчого управління поліції передали матеріали кримінального провадження на розгляд суду. 

Вінничанин визнаний винуватим у розбещенні неповнолітніх та виготовленні й розповсюдженні дитячої порнографії (стаття 156, стаття 301-1 Кримінального кодексу України).

Вирок — 12 років і 6 місяців позбавлення волі з відшкодуванням моральних збитків потерпілим на загальну суму у 350 тисяч гривень та позбавленням права займатись педагогічною діяльністю.

 

Читайте також:

Якщо зустрівся педофіл — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами насилля

«Мертві не встануть прибирати цвинтар». Хочуть показувати туристам місця давніх поховань

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Natali Vin

    Ще батьків потрібно притягнути до відповідальності за те, що водять дітей не знати до кого і оставляють там, нападаючи на небезпеку 😡
  • Nadeen Karaban

    Це все тягнулось ще як він працював,на вахті у художній школі..Але скандал зам'яли тоді.просто звільнивши..Він не художник,і не педагог взагалі,якщо що...

    Иван Демидов reply Nadeen Karaban

    Nadeen Karaban ,"мають займатися люди з освітою належною педагогічною". Художников домушников сейчас много). Конкуренты гАвАришь).

    Nadeen Karaban reply Nadeen Karaban

    Izabel Kante да да..

    Izabel Kante reply Nadeen Karaban

    Nadeen Karaban шок
  • Антон Мельник

    На зоні стане "дівчинкою" оточений "педофілами". Отримав чого хотів

keyboard_arrow_up