У Вінниці на набережній Roshen матір хотіла втопити восьмирічного сина. ОНОВЛЕНО

У Вінниці на набережній Roshen матір хотіла втопити восьмирічного сина. ОНОВЛЕНО
  • Зараз правоохоронці розслідують цю подію. Затриманій жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 15-ти років або довічного ув'язнення.
  • Інцидент міг закінчитися трагедією. На щастя, поруч випадково опинився курсант поліцейської академії, який не розгубився і врятував життя дитині.

Майбутній оперативник — курсант ХНУВСу Артем Макаров врятував життя дитині, яку намагалась втопити матір.

Сталося це вдень 15 квітня. Тоді на набережній у Вінниці Макаров почув дитячий крик. За його словами, він побачив, як жінка штовхає хлопчика у річку, а потім, занурившись разом з ним у воду, намагається його втопити.

— Хлопець не розгубився, миттєво стрибнув у річку та витяг дитину на берег. На місце події прибув екіпаж поліції та швидка, — зазначають у повідомленні поліції. — Пишаємося вчинком курсанта та бажаємо в майбутньому стати професіоналом карного розшуку.

Відео дня

Дитині вісім років. Хлопчика з повним переохолодженням медики забрали до лікарні. Його 40-річна мати затримана у процесуальному порядку. 

Оперативники відкрили кримінальне провадження за фактом замах на вбивство малолітнього. Санкція статті передбачає покарання до 15-ти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Ця подія ще раз підкреслює важливість пильності та небайдужості людей. Завдяки швидкій реакції курсанта вдалося врятувати життя дитини.

Курсант ХНУВСу Артем Макаров, який врятував життя дитині, яку намагалась втопити матір

 Жінці оголосили підозру

40-річній вінничанці, яка намагалася втопити свого сина, оголосили про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство.

— За даними слідства, жінка разом зі своїм малолітнім сином перебувала у Вінниці на набережній «Рошен». Коли дитина нагнулася до води, мати, знаючи, що її малолітній син не вміє плавати, штовхнула його у річку Південний Буг. А потім, занурившись разом із ним у воду, намагалася втопити 8-річного сина, — зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області. — Однак, жінка не змогла довести свій злочинний умисел, спрямований на позбавлення життя дитини до кінця,  завдяки 17-річному курсанту Харківського національного університету внутрішніх справ. Він почув крики дитини про допомогу, стрибнув у річку та витяг хлопчика на берег.

Малолітнього з загальним переохолодженням госпіталізували до медичного закладу.

Також прокурори звернулися до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Як повідомив Вінницький міський суд, для матері, що намагалась вбити свою дитину, суд обрав запобіжний захід.

— У вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку останньої, — йдеться у повідомленні.

 

Читайте також:

У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло

Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Luda

    Я особисто знаю ці сім’ю і працювала з Ірою декілька років,сім’я як сім’я що трапилось навіть не знаю сама була в шоці шо таке трапилось ,шкода малого бо це травма на все життя )))😩
  • Наташа Петрунько

    Різати і солити
  • Мария

    Ми  не можемо судити  поведінку  цієї жінки, не  знаючи причини .Будьмо людьми, і як  написано  в  Слові  Божомі, не  судіть., і судимі   будете.🙏🙏🙏
  • Мария

    Ми не можемо  судити людину, не  знаючи обставин такої поведінки.Людьмо  людьми, і   не судіть , і не  судимі  будете !!!🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up