Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню

Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню
  • У Вінниці 15 квітня на набережній Roshen матір хотіла втопити восьмирічного сина. Свідком події став курсант, який врятував малого. Жінку затримали та обрали їй запобіжний захід.

Як повідомив сьогодні, 17 квітня, Вінницький міський суд, для матері, що намагалась вбити свою дитину, суд обрав запобіжний захід.

— У вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключають небезпечну поведінку останньої, — йдеться у повідомленні.

Перед цим оперативники відкрили кримінальне провадження за фактом замах на вбивство малолітнього. Санкція статті передбачає покарання до 15-ти років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Також 40-річній вінничанці оголосили про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство.

Відео дня

Подія, нагадаємо, сталася вдень 15 квітня. Тоді на набережній у Вінниці майбутній оперативник — курсант ХНУВСу Артем Макаров — почув дитячий крик. За його словами, він побачив, як жінка штовхає хлопчика у річку, а потім, занурившись разом з ним у воду, намагається його втопити.

Подробиці у матеріалі:

 

Читайте також:

У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло

Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олена Денисюк

    А фейс навіщо закрили? Та її казнити без суда та слідства тварюку таку.

    Читач51 reply Олена Денисюк

    Що за маячню ви пишете?! Людина психічно хвора, їй потрібна допомога. Якщо ви захворіли, то до вас треба одразу застосувати смертну кару?! Люди скоїла кримінальне правопорушення у неосудному стані, тому в її діях відсутній склад кримінального правопорушення, бо вона не усвідомлювала значення своїх дій та не могла керувати ними. Проведуть судово-психіатричну експертизу, застосують до неї примусові заходи лікування, жінка полікується і  повернеться до нормального життя.
  • Ann Vavryk

    Емоційне вигоряння і нестабільна психіка....
    Цікавить батько дитини.Де був і чи приймав участь у вихованні?!

    Ann Vavryk reply Ann Vavryk

    Rus Rus я ні в якому разі не виправдовую її !!! А намагаюсь зрозуміти проблему з якою та істота не впоралась. Тут залишається купа питань стосовно психічного стану мамаші і стільки ж про якусь допомогу зі сторони родичів(хіба вона кругла сирота)
    Не всі проблеми вирішить психологи, які більше "ллють воду " ніж допомагають

    Rus Rus reply Ann Vavryk

    Ann Vin що це за коментар взагалі🤦🏻‍♀️ мати, виношуючи дитину починає брати за неї відповідальність! І розуміючи, що у нас (дуже нажаль) багато сімей неблагополучних, це не виправдовує поведінку, яка ба мала бути у Матері!
    «Вигорання і нестабільні психіка»- йди до психолога! Це нормальна практика! Але лиш для людини, яка хоче виправляти, а не лиш виправдовуватись

    Читач51 reply Rus Rus

    До чого тут психолог?! Людина психічно хвора, їй психолог не допоможе, тут психіатр буде працювати. Люди скоїла кримінальне правопорушення у неосудному стані, тому в її діях відсутній склад кримінального правопорушення, бо вона не усвідомлювала значення своїх дій та не могла керувати ними. Кримінальна відповідальність виключається, проведуть судово-психіатричну експертизу, та застосують до неї примусові заходи лікування.  Людину полікують і вона повернеться до нормального життя.

keyboard_arrow_up