У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло

У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло
  • Нетверезий водій пропонував поліцейським 10 тисяч гривень. Інспектори гроші не взяли, а слідчі — задокументували пропозицію хабаря.

Під час патрулювання по вулиці Миколи Леонтовича у місті Тульчин інспектори зупинили автомобіль «ВАЗ-21093» під керуванням 52-річного місцевого жителя, за порушення правил технічної експлуатації транспортного засобу. Під час спілкування правоохоронці виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідування чоловік відмовився. Про це інформує поліція Вінницької області.

— За нескладання адмінматеріалів, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду — 10 000 гривень. Правоохоронці кілька разів попереджали про відповідальність за пропозицію хабаря, але водія це не зупиняло та він поклав грошові кошти між сидіннями службового автомобіля, — зазначають у повідомленні поліції. — Задокументувала кримінальне правопорушення слідчо-оперативна група Тульчинського райуправління.

У результаті на водія склали протокол за керування авто у нетверезому стані та розпочали розслідування за фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі.

Відео дня

 

Читайте також:

Кого і коли вітати з днем ангела: календар іменин на квітень 2024

Магнітні бурі у квітні-2024: календар небезпечних дат та як вберегти здоров'я

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Cлава

    Ага. Взяли б ті 10 тис - мали би потім заяву від «жертви свавілля» і зайву мороку
  • ЮЛЯ

    мало запропонував,вони вже зажралися що цих десять тис для них копійки.

    Cлава reply ЮЛЯ

    Заткай пельку. Через такі нісенітниці потім і зʼявляються хабарники, бо який сенс бути чесним, коли все одно хєр вгодиш.
  • Таня

    А поліцейські в Тульчині прям такі чесні і святі люди)
  • Сергій

    Мало запронував

keyboard_arrow_up