У посадовця з «Вінницяобленерго» крім хабаря знайшли ще 120 тисяч гривень

У посадовця з «Вінницяобленерго» крім хабаря знайшли ще 120 тисяч гривень
  • Хабарник діяв не сам? У ході слідства до відповідальності притягують ще одного співробітника «Вінницяобленерго».

Вчора, 27 січня, викрили на хабарі директора структурного підрозділу АТ «Вінницяобленерго».

— Досудовим слідством встановлено, що посадовець отримав 6 тисяч 500 гривень неправомірної вигоди, яку вимагав у місцевого жителя за погодження заяви про підключення до трьохфазної електромережі приватного будинку, — кажуть у прес-службі прокуратури області. — Посадовця затримано в порядку статті 208 КПК України.

Про це ми писали у матеріалі: Викрили хабарника у «Вінницяобленерго». Він взяв шість з половиною тисяч гривень.

Відео дня

Сьогодні, 28 січня, прокуратура Вінницької області розповіла нові деталі справи.

Зазначають, що повідомили про підозру директору та головному інженеру одного із структурних підрозділів АТ «Вінницяобленерго».

Начальника затримали «на гарячому» у службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди.

— У подальшому, за підозрою у вчиненні зазначеного злочину затриманий в порядку ст. 208 КПК України головний інженер цього ж структурного підрозділу. Слідством установлено, що він діяв за попередньою змовою зі своїм керівником щодо вимагання грошових коштів у місцевого жителя за погодження заяви про підключення до трьохфазної електромережі приватного будинку, — додають у пресслужбі прокуратури Вінницької області. — Крім того, під час проведення обшуків в особистих речах директора виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 120 тисяч гривень, походження яких встановлюється слідством.

 

Читайте також:

Підприємець привласнив майже мільйон гривень, виділених на ремонт лікарні

По 10 тисяч за дерево. Судитимуть чорного лісоруба з Липовецького району

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юрій Кравчук

    6,5 не вспів сховати😂
  • Наталя Левіцька

    Прям сенсація. Читаю ,аж смішно. Ніби у новобудовах безкоштовно підключають комусь світло ..
  • Сергій Поліщук

    Ну, це вже хоч щось! А то - посадовець і лише 6,5 тисяч гривень хабаря... Що за демпінг?
  • Таня Иванова

    Здравствуйте 20 минут.Мне заблокировали банковскую карту  как оплату за транспорт (бан карту не блокировал другим способом она работает) в валидаторах а  другим способом я заплатить не могу.Я потеряла работу и езжу транспортом ищу работу.У меня долги по ком услугам поэтому валидаторы для меня заблокированы.Можите ли вы разобраться в ситуации.

    Наталія Скляр reply Таня Иванова

    Доброго здоров'я. Відповідь на своє питання можете знайти за цим посиланням:
    https://et.vn.ua/faq?fbclid=IwAR1P8Ee_U16XsNPXTaBKQ5Cc3NQcRZTt_1y_YF_p4e9UhcCnAnOMjePxn9A
    Воно перше у списку поширених питань.
    Якщо вам не вдасться вирішити свою проблему через мобільний додаток, тоді зверніться у офіс Вінницякартсервісу, який знаходиться на Соборній, 36.
    Телефони: (0800)-330-155, (0432)-655-155

    Ols Kat reply Таня Иванова

    Я купил себе карту винничанина в киоске Пресса еще весной. За счет экономии на "пересадках" (бывает примерно раз в неделю) стоимость карточки окупилась месяца за три. Кто часто ездит - рекомендую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up