У Ладижині п'яний чоловік ходив з гранатою «Ф-1» та запалом у руках

У Ладижині п'яний чоловік ходив з гранатою «Ф-1» та запалом у руках
У мешканця Гайсинського району поліцейські вилучили боєприпас
  • Вчора, 25 вересня, у 25-річного жителя міста Ладижин працівники поліції виявили споряджену гранату «Ф-1» та чеку з запалом.
  • За цим фактом розслідується кримінальне провадження.

Начальник Відділення поліції №3 Гайсинського районного управління поліції Михайло Литвинов розповідає, що близько 12.40 години до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Ладижин біля річки перебуває чоловік з гранатою в руках. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції.   

— На місці події поліцейські виявили чоловіка, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, тримав у руці гранату «Ф-1» та чеку із запалом до боєприпаса. Зловмисником виявився місцевий житель, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Вилучене направили на експертизу. Чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Походження та мету зберігання заборонених предметів з’ясує слідство.

Відео дня

Слідством вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Довідка:
За статтею 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

 

Читайте також:

СБУ передала арештований у Вінниці бізнес російського олігарха на два мільярди гривень

«Пам'ять про трагедію має залишитись». Батьки 18-річної Саші розповідають про свій біль

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up