Заробляли на порнографії. Суд обрав запобіжні заходи для підозрюваних

Заробляли на порнографії. Суд обрав запобіжні заходи для підозрюваних
фото ілюстративне
  • У Вінницькому міському суді відбулись судові засідання, де розглядалися клопотання про взяття під варту двох чоловіків, що заробляли на порно. Йдеться про підозрюваних у виготовленні та розповсюдженні в тому числі дитячої порнографії.

Як повідомляє пресслужба Вінницького міського суду, чоловіки діяли за попередньою змовою. Вони виготовляли порнографічні відео, а потім розміщували їх у соціальній мережі та пропонували платний доступ до них.

Зловмисники листувалися з потенційними покупцями, домовляючись про умови оплати та передачі відео. Після отримання коштів вони надсилали файли покупцям.

Під час розслідування правоохоронці виявили, що деякі з цих відео містять дитячу порнографію.

Відео дня

Суд, розглянувши матеріали справи, постановив взяти підозрюваних під варту. Їм призначили заставу у розмірі 242 тисячі 240 гривень.

Довідка
Частина третя статті 301 Кримінального кодексу України — Ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, зберігання, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні, вчинені щодо кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру, а також збут неповнолітнім чи розповсюдження серед них творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або з отриманням доходу у великому розмірі караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Частина третя статті 301-1 Кримінального кодексу України — Виготовлення, розповсюдження, збут дитячої порнографії або примушування неповнолітньої особи до участі у створенні дитячої порнографії караються позбавленням волі на строк від 8-ми до 12-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Вінничанина засудили до 12,5 років ув'язнення за розбещення дітей, він подав апеляцію

Жителю Вінниччини, який зґвалтував двох дівчаток, загрожує до 15 років ув'язнення

Якщо зустрівся педофіл — дитина не винна! Поради батькам, чиї діти стали жертвами насилля

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Рисовое Зёрнышко

    А  каструвати ? До застави додати суд забув .

keyboard_arrow_up