Нетверезий водій з Гайсинського району пропонував хабар поліції після ДТП

Нетверезий водій з Гайсинського району пропонував хабар поліції після ДТП
  • Житель Теплицької громади сів за кермо Nissan у нетверезому стані, спричинив ДТП, а потім намагався відкупитися від поліцейських хабарем у 10 тисяч гривень.

Інцидент стався 24 червня в селі Теплицької громади. Під час патрулювання поліцейські помітили пошкоджений у ДТП автомобіль. Водій, від якого тхнуло алкоголем, відмовився від освідування.

Як інформує поліція Вінницької області, щоб уникнути відповідальності, він запропонував хабар інспекторам. Правоохоронці попередили водія про наслідки його дій, але він все одно поклав гроші під документи поліцейських.

— Під час патрулювання території обслуговування працівники поліції помітили автомобіль, який потрапив у ДТП. Під час спілкування із водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти освідування від якого він відмовився. За нескладання адмінматеріалів, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду — 10 тисяч гривень, — розповідають у поліції. — Правоохоронці попереджали про відповідальність за пропозицію хабаря, але водія це не зупиняло. Він поклав гроші під папку з документами працівників поліції.

Відео дня

Кримінальні правопорушення задокументували, а авто помістили на арештмайданчик.

Водію загрожує до чотирьох років позбавлення волі за пропозицію хабаря. Також на нього склали адміністративні протоколи за керування в нетверезому стані та пошкодження чужого майна внаслідок ДТП.

 

Читайте також:

На Вінниччині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Олександра Богомаза

Командир бригади «Червона Калина» нагородив бійців, які виконують бойові завдання на фронті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Александр Павлович

    То просто 10тис. мало , поклав би 20тис. - поїхав би додому )))
  • Максим Коломийчук

    10 тисяч гривень?! мало
  • Місцевий

    No koment

keyboard_arrow_up