Командир бригади «Червона Калина» нагородив бійців, які виконують бойові завдання на фронті

Командир бригади «Червона Калина» нагородив бійців, які виконують бойові завдання на фронті
  • Вінницька бригада «Червона Калина» боронить Україну з перших днів вторгнення окупантів у 2014 році.
  • З початком повномасштабної фази війни гвардійці брали участь у боях за звільнення Київщини, в битвах у Донецькій і Луганській областях, контрнаступальних діях на Південному напрямку.

На Південному напрямку командир бригади «Червона Калина» полковник Олег Мироненко нагородив бійців підрозділів, які щоденно виконують бойові завдання на фронті. Під час зустрічі військові отримали нагороди та медалі, бойові ножі та сертифікати на відпочинок і відновлення. Про це інформують на Фейсбук-сторінці бригади.

— Кожен день ви демонструєте свій героїзм і відданість українському народу. Неодноразово доводили свій професіоналізм у боях проти російських окупантів. Позаду — велика кількість бойових завдань та битв, які з гідністю пройшла наша бригади. Боротьба триває, за нами — вся Україна, — сказав Олег Мироненко.

Відео дня

Командир бригади подякував хлопцям за витримку, незламність та мужність. Також полковник наголосив на тому, що подвиг бійців, які полягли у боях з ворогом, українці ніколи не забудуть. 

Бійці «Червоної Калини» матимуть можливість відновити сили та використати сертифікати для відпочинку в Буковелі, Ворохті, Трускавці та Сполучених штатах Америки.

Попри важкі бої і втому, битва за майбутнє Україну та її свободу від російських окупантів триває. Бригада «Червона Калина» продовжує знищувати ворога. 

 

Читайте також:

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Пішли добровольцями воювати, тепер рекрутують і навчають. П’ять історій про шлях на війну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up