На Вінничині п'яний чоловік погрожував зброєю військовим. Розпочали розслідування

На Вінничині п'яний чоловік погрожував зброєю військовим. Розпочали розслідування
  • У Гайсинському районі працівники Військової служби правопорядку затримали зловмисника, який погрожував їм зброєю. Він був у стані алкогольного сп’яніння. 
  • Поліцейські розпочали розслідування. Що загрожує чоловіку?

За попередньою інформацією слідства, 47-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, був зупинений військовослужбовцями. Під час спілкування чоловік почав ображати військових та погрожував застосуванням зброї. Про це розповідають у відділі комунікації поліції Вінницької області.

«Зловмисника затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання», — йдеться на сторінці поліції. 

Відео дня

Наразі поліція встановлює обставини вчинення злочину.

За цим фактом слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Додамо, вчора, 15 листопада, ми розповідали про те, як комплексі відпочинку у Вінниці п'яна компанія влаштувала бійку, застосовували газ та використовували вогнегасник. Детальніше ТУТ. А 8 листопада повідомляли про те, як п'яний водій пропонував вісім тисяч гривень хабаря поліцейським в Тульчині. Деталі ТУТ.

Читайте також:

Водій на Volvo з номерами LEX надув 1.19 проміле. Джерела кажуть – це вінницький прокурор

Майже мільярд за пів року отримали компанії, пов'язані з країнами-агресорами. Аналіз тендерів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up