П'яний водій пропонував вісім тисяч гривень хабаря поліцейським в Тульчині

П'яний водій пропонував вісім тисяч гривень хабаря поліцейським в Тульчині
Водій напідпитку пропонував 8000 гривень: поліцейські Тульчина розпочали кримінальне провадження
  • Поліція зупинила автомобіль ЛУАЗ 969 М у селі Нестерварка.
  • Водій, який був нетверезим, за непритягнення до адміністративної відповідальності почав пропонувати поліцейським готівку.
  • При освідуванні у нього виявили 2,19 проміле алкоголю.

У селі Нестерварка інспектори групи реагування патрульної поліції Тульчинського районного відділу поліції за Порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль під керуванням 53-річного жителя Тульчинського району. Про це повідомляють в обласному главку.

— Аби уникнути покарання керманич запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Правоохоронці попереджали нетверезого водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але це його не зупинило. Порушник продовжував наполягати на своєму, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Тепер правопорушнику, крім адміністративної відповідальності, доведеться нести й кримінальну.

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі слідство розпочало кримінальне провадження. Водію загрожує до чотирьох років позбавлення волі.За керування у стані сп’яніння поліцейські склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення. Автомобіль помістили на арештмайданчик.

6 листопада, у Вінницькому, Жмеринському та Тульчинському районах стались ДТП. З травмами різного ступеню важкості до медичних закладів потрапили семеро людей. Серед травмованих — двоє дітей.

У центрі Вінниці, нагадаємо, під колеса легковика потрапив вінничанин на електросамокаті. Від удару потерпілий впав на проїжджу частину дороги. Відео моменту ДТП за посиланням.

 

Читайте також:

П’яна аварія біля Аграрного університету: водій на позашляховику влетів у паркан

Смертельна аварія на залізниці: біля Дубків електропотяг збив підлітка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up