П’яна аварія біля Аграрного університету: водій на позашляховику влетів у паркан

П’яна аварія біля Аграрного університету: водій на позашляховику влетів у паркан
Біля Аграрного університету позашляховик збив металеву огорожу та паркан
  • У Вінниці у суботу, 5 листопада, сталася аварія. Оприлюднили випуск програми Ситуаційного центру. Що зафіксували камери відео нагляду, дивіться далі.

У суботу, 5 листопада, о 21.19 вінницькі міські камери відеонагляду зафіксували ДТП на Гніванському шосе. Про це повідомляє Ситуаційний центр м. Вінниця.

— Водій автомобіля Cadillac Escalade не дотримався безпечної швидкості руху та не впорався із керуванням, внаслідок чого допустив зіткнення з металевою огорожею та цегляним парканом. На місце події прибули поліцейські та карета швидкої медичної допомоги, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

У результаті, водій автомобіля Cadillac отримав протокол за статтею 124 КУпАП.

У соцмережах коментують ДТП:

— Стовп навіть похитнувся, — пише Женя Вакс.

— Якби йому стало погано, він би не виконував обгін, і не гальмував би вже на кільці. Просто очередний мажорчик летів з величезною швидкістю, але не розрахував свої водійські вміння та дуже очікувано завершив свою поїздку. Цікаво чи був він тверезий та чи не під чимось. Бо зараз у них з‘явилась універсальна відмазка — стало погано. Чим дорожче авто — тим частіше їм стає погано, —  зазначає Алекс Мовчан.

Водій був п'яний

Як повідомили у патрульній поліції, водій був п’яний.

— Під час спілкування із водієм, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. В подальшому підтвердженням цього став результат проходження перевірки за допомогою спецприладу Drager — 1,4 проміле., — зазначають у відомстві.

На водія склали другий протокол за статтею 130 КУпАП..

Дивіться відео моменту ДТП:

Вчора, 6 листопада, у Вінницькому, Жмеринському та Тульчинському районах стались ДТП. З травмами різного ступеню важкості до медичних закладів потрапили семеро людей. Серед травмованих — двоє дітей.

У центрі Вінниці, нагадаємо, під колеса легковика потрапив вінничанин на електросамокаті. Від удару потерпілий впав на проїжджу частину дороги. Відео моменту ДТП за посиланням.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Первозванного: загинув 22-річний відомий фітнес тренер

Розтрощені авто, уламки та тіло на асфальті: на Лялі Ратушної сталася смертельна ДТП

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тыдыш

    йух-ху-уу)
  • Олексій Кондратюк

    Інші новини пишуть що це авто нашого ексмера.

keyboard_arrow_up