Масова бійка п'яних чоловіків у комплексі відпочинку. Відео з місця події

Масова бійка п'яних чоловіків у комплексі відпочинку. Відео з місця події
  • У Вінниці п'яна компанія влаштувала бійку, застосовували газ та використовували вогнегасник. Усіх учасників конфлікту затримала поліція, нині вони в ізоляторі.

Вчора, 14 листопада, близько 23 години до поліції звернулася адміністрація комплексу відпочинку та повідомила про масову бійку.

На місце події прибули слідчі, оперативники обласного главку поліції, патрульні, екіпаж групи швидкого реагування батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» та працівники державної служби охорони.

На місці події правоохоронці затримали шістьох нетверезих чоловіків, віком від 26 до 38 років, жителів Могилів–Подільського та м. Вінниці. усі вони причетні до злочину. Про це інформує поліція Вінницької області.

Відео дня

— Поліцейські встановили, що між двома компаніями чоловіків, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник словесний конфлікт, який переріс у масову бійку. Під час вчинення правопорушення зловмисники застосували газ дратівливої дії та розпилили вогнегасник, — розповідають у поліції. — Шістьох учасників злочину затримано. У медичному закладі у зловмисників відібрано зразки крові для визначення ступеня алкогольного сп’яніння.

За фактом хуліганства правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Також встановлюють усіх причетних до вчинення правопорушення.

Момент бійки ви можете побачити в оперативному відео поліції:

 

Читайте також:

У тітки вкрав золото, у батька — техніку. Затримали вінничанина, який обкрадав родичів

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач74

    А повестки на фронт, что бы окопы копать выдали?

    Next reply Читач74

    На фронт таких не беруть, вони на зоні колонії до семи років будуть  "рити", і там мало не покажеться.
  • Next

    Шість чоловік, це вже група, тобто інша частина статті. Вінницьким виправним закладам завжди потрібні "молоді спеціалісти". Там точно битись не будуть, пока відсидять і війна закінчиться.
  • Сергей

    Раньше это назвалось "Публичный  дом для проституток" . Теперь это КОМПЛЕКС ОТДЫХА
  • Сергей

    Да там бандиты с двух сторон. Бандиты   не поделили проституток!

keyboard_arrow_up