На Вінниччині завідувач складу спиртзаводу «пропив» 2654 декалітрів

На Вінниччині завідувач складу спиртзаводу «пропив» 2654 декалітрів
Поліція оголосила про підозру посадовцю спиртзаводу, який завдав збитків державі на суму понад 800 тис. грн.
  • ​​​​​​Вчора, 22 липня, слідчі обласного главку поліції оголосили про підозру у службовій недбалості, що призвела до розкрадання спирту, завідувачу складу готової продукції одного із спиртових заводів області.

Оперативний супровід розслідування здійснює Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області за процесуального керівництва прокуратури області.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Солдатова, слідством встановлено, що, перебуваючи на посаді завідувача складом, посадовець мав забезпечити збереження, попередження втрат спирту при виконанні відвантажувальних та інших робіт.

— Однак, він не здійснював належних перевірок, замірів спирту, внаслідок чого невстановлені особи здійснили незаконне відвантаження 2654 декалітрів етилового спирту, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Нестачу спирту виявили в ході інвентаризації залишків готової продукції в лютому 2019 року, що в подальшому підтвердила судово-економічна експертиза.   

 

Через неналежне виконання своїх службових обов’язків, зловмисник завдав збитків державі в розмірі 806 тисяч гривень.

 

Правопорушнику оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 367 Кримінального Кодексу України (службова недбалість), за що передбачено позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Читайте також:

Блокування карти за два перекази на п'ять тисяч гривень: роз'яснення НБУ

Українців почали штрафувати за збір чорниці та лохини

Масова бійка підлітків у Центральному парку. Поліція виклала відео 18+

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Юрий Витков

    Брехня ! Мишi повипивали !
  • Mykola Kozak

    😄 Ага, продав як чисто - медичний!
  • Николай Сампир

    Як "миші з'їли" кілька ешелонів зерна-то винних немає, а як вилакали спирт-знайшовся винний!!! Чудеса в спруденції незалежної
  • Женя Капитанчук

    Пусть на суде говорит что испарилось (доля ангелов) )))

keyboard_arrow_up