На Вінниччині примусово видворили іноземця за межі території України. Що він зробив?

На Вінниччині примусово видворили іноземця за межі території України. Що він зробив?
П’ять років переховувався від правоохоронних органів: у Вінницькій області примусово видворили іноземця за межі території України
  • Під час заходів із перевірки законності перебування іноземців на території держави у Вінницькій області виявили 40-річного громадянина Узбекистану, який понад п'ять років перебував на території України з порушенням міграційного законодавства. 

Поліцейські Гайсинського районного Управління поліції спільно з оперативниками управління державної міграційної служби встановили, що нелегал переховувався від правоохоронних органів на території Гайсинського району.

За словами начальника управління міграційної поліції Головного управління національної поліції у Вінницькій області Кирила Доценка, у 2017 році Управлінням державної міграційної служби України прийнято рішення про повернення іноземця в країну походження та зобов’язано його покинути території держави в 30-денний термін. Однак правопорушник проігнорував рішення та у вказаний термін не залишив територію України.

Відео дня

17 листопада Вінницьким міським судом прийняте рішення про примусове видворення громадянина Узбекистану та заборонити йому подальший в’їзд в Україну строком на п’ять років відповідно до статті 30 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

Рішення про примусове видворення іноземця виконали співробітники міграційної поліції спільно з Управлінням державної міграційної служби України.

У Барській громаді 49-річний чоловік, нагадаємо, наніс ножове поранення сусідці напередодні похорону своєї дружини. Потерпілу госпіталізували до лікарні. За такий злочин правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Також розповідаємо, як правильно зробити запас води та зберігати продукти при знеструмленні.

 

Читайте також:

На Вінниччині сьогодні застосують планові відключення світла. Чи буде блекаут?

Вінницькі військові підняли синьо-жовтий прапор у Благодатному на Херсонщині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up