Іноземці порушили закони міграції. Правоохоронці видворили їх з України

Іноземці порушили закони міграції. Правоохоронці видворили їх з України
  • Поліцейські Управління міграційної поліції у Вінницькій області викрили двох людей. Раніше судимий чоловік порушив міграційне законодавство, а 52-річна жінка перебувала в Україні нелегально. Їх видворили за межі України.

Начальник управління міграційної поліції у Вінницькій області Кирило Доценко розповідає, що 33-річний чоловік відбував покарання в одній із виправних колоній Вінниччини за вчинення майнових злочинів. 

20 травня за матеріалами міграційної поліції працівники управління державної міграційної служби склали на іноземця протокол про вчинення ним адміністративного правопорушення відповідно до статті 203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та винесли постанову щодо накладення штрафу в сумі 1700 гривень.

Окрім того, відповідно до статті 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прийнято рішення щодо примусового його повернення до країни походження.

Відео дня

— 21 травня через міжнародний пункт пропуску «Могилів-Подільский – Отач»  правопорушника видворили за межі країни, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Також, в ході проведення заходів щодо перевірки законності перебування іноземців на території держави працівники поліції встановили, що 52-річна жінка перебуває в Україні нелегально.

Кілька днів тому суд прийняв рішення про примусове її повернення в країну походження.

 

Читайте також:

Потерпілих або свідків воєнних злочинів просять фіксувати та надсилати докази

Легкі салати із цукіні, томатів та та редиски: оригінальні рецепти від Клопотенка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up