Донька була відмінницею. Нові подробиці жорстокого вбивства в Глухівцях

Донька була відмінницею. Нові подробиці жорстокого вбивства в Глухівцях
У справі про вбивство 35-річної Надії Ющенко 16-річною донькою Олександрою є дивні нестиковки. Сусіди і знайомі з родиною не вірять, що дівчина могла вбити матір
  • Школярка зізналася у вбивстві мами. Відео з її зізнанням оприлюднили на поліцейському телеграм-каналі.
  • На запису дівчина розповідає про злочин, і в неї навіть не тремтить голос.
  • Журналісти дізналися нові деталі шокуючої події, що сталася на Вінниччині.

Жорстокий злочин, який стався у Вінницькій області, вразив не лише місцевих жителів. Але ще більше шокувало зізнання школярки-відмінниці, що це саме вона вбила свою маму.

У 35-річної Надії Ющенко три дочки. Фото з фейсбуку

У поліцію 9 жовтня звернулася свекруха 35-річної Надії Ющенко: жінка заявила, що звечора не бачила свою невістку. Поліція відразу ж почала обстежувати територію селища.

На сусідній ділянці, де розташований недобудований будинок, правоохоронці помітили сліди крові. У колодязі центрального водопостачання знайшли тіло зниклої Надії, яке було заховано під старим одягом і камінням.

Відео дня

«На підставі зібраних слідчо-оперативною групою поліції доказів під підозру в скоєнні особливо тяжкого злочину потрапила неповнолітня дочка загиблої», — повідомили в ГУНП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією слідства, під час сварки дівчинка завдала своїй мамі близько тридцяти ножових поранень. Після цього на тачці вивезла тіло і кинула його в колодязь.

На телеграм-каналі Департаменту карного розшуку виклали відео, на якому Олександра розповідає, як вбивала матір.

Олександра Масурадзе. Фото з фейсбуку

16-річна дівчина у скоєному наразі зізнається та повідомляє, що під час конфлікту нанесла матері більше 10 ножових поранень, а після вивезла бездиханне тіло неподалік місця проживання, де і намагалася позбутися, скинувши до колодязя. 

На відео дівчина все це розповідає, і її голос спокійний. 

У цей час чоловік Надії, Андрій, був за кордоном, повідомляє OBOZREVATEL. Журналісти провели власне розслідування. Ось що їм вдалось дізнатись.

Щастя з другої спроби

Надія Ющенко народилася і довгий час жила в Бердичеві. Заміж вийшла в 19 років (у 2005 р.). У шлюбі з Іраклієм Майсурадзе вона народила двох дівчаток. Старша — Олександра, але всі називали її Сашенька. Заміжжя не принесло щастя, і через чотири роки пара розійшлася, а офіційно вони розлучилися в 2011 році.

У 2013 році Надія вдруге вийшла заміж і народила ще одну доньку. Великою родиною, вп'ятьох, жили в Глухівцях, в будинку на двох господарів — через стінку з родичами чоловіка. Сусіди кажуть, що свекруха-педагогиня дуже любила Надію і дівчаток, допомагала.

«А дівчата — всі відмінниці, бабуся стежила за навчанням, тим більше, що працювала в тій же школі, куди вони ходять», — розповіла одна з місцевих мешканок.

Сама Надія працювала перукарем, також займалася манікюром. Раніше у неї був невеликий салон краси в Бердичеві. Жінка і сама мала прекрасний вигляд, і її дочки.

«Всі красуні — як на підбір, а зі старшою, Сашею, були як сестри», — кажуть сусіди.

Всі стверджують, що це звичайна, пересічна сім'я — причому благополучна.

«Що ви, не те що не випивали, Надя навіть не курила ніколи», — додав знайомий сім'ї.

Батька Олександри позбавили батьківських прав

Як неофіційно розповіли журналістам в поліції, однією з причин сварок Саші з мамою міг бути її рідний батько. Однак, як з'ясував OBOZREVATEL, це малоймовірно.

У травні 2021 року першого чоловіка Надії Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області позбавив батьківських прав.

У винесеному заочно рішенні йдеться, що Надія після розлучення бачила батька своїх старших дочок усього один раз. Увесь цей час він не цікавився своїми дітьми, не займався їхнім вихованням. Та й узагалі ніяк не допомагав. Із 2009 року заборгованість за аліментами становила понад 100 тисяч гривень — Іраклій Майсурадзе їх просто не платив.

За пів року до цього був складений акт обстеження умов проживання дітей — у них була окрема кімната, де було місце для сну, дозвілля і навчання.

Зазначимо, що дівчатка, зокрема і старша Олександра, в суді заявили, що свого біологічного батька не знають, не спілкувалися з ним узагалі та вважають за доцільне позбавлення його батьківських прав стосовно них.

Дивні нестикування

Сусіди, вчителі в школі та просто знайомі шоковані трагедією. Ніхто з них не вірить, що Саша могла вбити маму, навіть незважаючи на те, що в мережі було опубліковано відео її зізнання в поліції.

«Це просто якийсь кошмарний сон! Уявити, що дівчинка з люттю маніяка вбивала рідну матір, — просто неможливо!» — кажуть сусіди.

Бентежить їх і те, як тендітна дитина могла перетягнути тіло матері, заховати, а потім холоднокровно вимити будинок. Викликав запитання ще один момент: на відео школярка говорить, що завдала матері 10 ударів ножем, а в релізі поліції йдеться про приблизно тридцять ударів.

Олександра Майсурадзе (Ющенко) заявила, що посварилася з мамою (та не пускала її на танці), і це стало причиною вбивства. 

Попереду — ретельне розслідування. Зараз школярка перебуває в ізоляторі за підозрою в умисному вбивстві. Якщо її провину доведуть, то за ґратами дівчина може провести 15 років.

 

Читайте також:

Сьогодні в багатоповерхівках включають опалення. А у вас вже тепло?

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

На Вінниччину доставили інноваційні ліки прямої дії на коронавірус. Як розподілять?

Коли одна смерть рятує життя інших. Ми з’ясували, як можна стати донором органів

СБУ викрила аферистів,  які продавали підроблені міжнародні сертифікати

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач57

    Сама я б не поповірила в це раніше коли спілкувалася із Сашею і дружила.Ми навчалися в одній школі.Але останім часом після переходу в 11 клас Олександра  стала якась стривожена нервова і дуже замкнута в собі.

    Також я з однокласниками не одноразово чула як вона говоривши з матір'ю по телефону сварилася з нею.

    Також говорили ,що матір іі не одноразово била та знущалась з Олександри.

    Але щоб вбити матір навіть за таке це велищезне звірство!!!
  • Читач48

    монстр сидит в каждом из нас, но проявляется он в особых случаях
  • Larisa Nikolaevna

    Вірю, можна подумати, що всередині відмінниці не може сидіти монстр.
  • Nataliya Nadija

    не вірю , що донька могла так по звірячому убити матір , тут щось серйозніше , так тільки чоловік з ревнощів міг зробити , була у нас така подія колись у селі , сім"я Капітанчуків

keyboard_arrow_up