Бізнесмена, що не раз балотувався на виборах, розшукують за шахрайство

Бізнесмена, що не раз балотувався на виборах, розшукують за шахрайство
Розшукують Бориса Гнатика. Фото з поліцейського сайту
  • Обставин кримінального провадження, через яке розшукують Бориса Гнатика, в поліції не повідомили. Зберігають таємницю слідства.
  • Редакція знайшла співпадіння даних розшукуваного з вінницьким підприємцем, який балотувався на виборах.

Про розшук Бориса Гнатика днями повідомив на своєму сайті відділ комунікації обласної поліції. Правоохоронці дали фото чоловіка, дату народження і вказали тільки те, що він підозрюється в шахрайстві. 

Більше про обставини кримінального провадження, яке розслідують, в поліції нічого не повідомляють. Посилаються на таємницю слідства. 

«Вінницьким відділом поліції встановлюється місцезнаходження Гнатика Бориса Вікторовича, 28.09.1960 року народження, вінничанина, який розшукується поліцією за підозрою у вчиненні шахрайства.
Громадяни, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити місцеперебування розшукуваного чоловіка, можуть повідомити до поліції за телефонами: 0432-59-40-22, 0432-59-40-23 або 102.
Конфіденційність гарантовано»,
— написали на поліцейському сайті 8 жовтня.

Перевіряємо дані оголошеного у розшук у відкритих джерелах — і знаходимо підприємця з аналогічним ПІБ та датою народження. Ці співпадіння вказують на те, що мова йде про підприємця, який неодноразово балотувався на виборах.

Відео дня

Як член політичної партії "Опозиційний блок" Борис Гнатик мав намір потрапити в обласну раді. В 2015-му році — був кандидатом у депутати до міської ради.

Сервіс перевірки контрагентів YouControl показує за заданими іменем та прізвищем фізичну особу підприємця, який здає в оренду нерухомість.

Ще один пошук, в Єдиному державному реєстрі, показав Бориса Гнатика, як директора і засновника багатопрофільного приватного підприємства з основним видом діяльності «виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості».

Також у відкритих джерелах значиться: Борис Гнатик претендував на посаду мера Вінниці та був спонсором клубу зимового купання. Оголошення про його розшук розвісили по місту раніше, ніж на поліцейському сайті розмістили офіційне повідомлення. В поліції сказали: ті об’яви могли організувати потерпілі від скоєного злочину.

Редакція готова вислухати Бориса Гнатика з приводу інкримінованого йому кримінального провадження та повідомити його позицію читачам 20minut.ua.


Читайте також:

По скільки заробили вінницькі? Новообрані нардепи отримали першу зарплату

Пішов ловити рибу і не повернувся. Романа Микуша шукають десятий день

Хто і як відбирає нерухомість у самотніх вінничан. Брати Костікови на собі пережили всю схему

Утримували заручника і були затримані «КОРДом», а їм суд обрав домашній арешт

Тривожну кнопку виклику поліції на смартфоні вінничани вже натискали. Що сталось?

Встиг одружитися у Вінниці. Американця, якому в США загрожує смертна кара, взяли під варту
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up