У Хмільнику жінка катувала свого 12-річного сина — била, мучила та садила на ланцюг

У Хмільнику жінка катувала свого 12-річного сина — била, мучила та садила на ланцюг
  • Жахливий злочин стався у Хмільнику. Там мати катувала неповнолітнього сина.
  • Слідчі зібрали усі докази та детально розповіли, як мати знущалася зі своєї дитини.

У липні поліцію повідомили: 38-річна жителька Хмільника Хмільницького району тривалий час з метою покарання навмисне завдавала своєму малолітньому сину фізичні й моральні страждання шляхом побоїв, мук та інших насильницьких дій.

За даним фактом розпочалося слідство. Стало відомо, що малий живе з бабусею, а та доручала онукові виконувати певну домашню роботу по господарству. Хлопчику, на його думку, така робота була не під силу. Він відмовився працювати, за що його мати карала. Малий через це тікав з дому.

Відео дня

— Досудовим розслідуванням встановлено, що 18 липня жінка приїхала до своєї матері та взяла з собою заздалегідь підготовлені ланцюги та навісні замки. Зловмисниця перемотала ноги та руки сина металевим ланцюгом та відвезла його додому, й зачинила у металевій конструкції «літньому душі». Коли жінка їхала на роботу, вона посадила сина у свій автомобіль. На час коли їй було необхідно залишити транспортний засіб, правопорушниця закріпила сина ланцюгами до керма, щоб дитина не втекла. Після повернення додому жінка знову замкнула хлопчика у металевій конструкції, — розповідають у поліції. — На ніч мати забрала сина до хати й погодувала, однак спав хлопчик на підлозі, прикутий до труби. Вранці обвинувачена послабила ланцюги, що дало можливість дитині звільнитись та втекти до знайомої у сусіднє село й розповісти про все, що з ним відбулось. Жінка повідомила про подію працівникам відповідних служб.

Мати поліції зазначила, що у такий спосіб намагалася «перевиховати» сина, який постійно втікає з дому та відмовляється допомагати по господарству.

Нині хлопчик з родини вилучений та перебуває в реабілітаційному центрі.

Слідчі зібрали достатньо доказів та повідомили жінці про підозру у катуванні. Обвинувачувальний акт уже скерували до суду. За такий злочин жінці загрожує до шести років позбавлення волі.

 

 

Читайте також:

Зек торгував в Інтернеті неіснуючими товарами. Ошукав жителів майже з усіх регіонів країни

Уродженці Вінниці оголосили підозру. Вона активно підтримує «руський мир»

Офіцера Вінницького центру комплектування та двох лікарів взяли під варту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up