Зек торгував в Інтернеті неіснуючими товарами. Ошукав жителів майже з усіх регіонів країни

Зек торгував в Інтернеті неіснуючими товарами. Ошукав жителів майже з усіх регіонів країни
  • Поліцейські викрили засудженого, який ошукував українців із-за ґрат. Чоловік продавав в Інтернеті недорогу побутову техніку та велосипеди. Товару у нього не було, та і відправляти його він не збирався. Брав передоплату та зникав.

Злочинну схему ошукування користувачів соціальних мереж вигадав 35-річний вінничанин. 

Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за пограбування, хуліганство, наркозлочини, крадіжку та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Наразі він відбуває покарання за вчинення грабежу у Стрижавській колонії.

Відео дня

— Зловмисник в соціальних мережах розміщував фейкові оголошення з продажу велосипедів та кухонної побутової техніки. Під час спілкування з потенційними покупцями, він просив скинути йому завдаток в розмірі від 500 до 1000 гривень. Після того, як він отримував гроші — на зв’язок він більше не виходив, — зазначають у повідомленні поліції. — Під час проведення обшуку за місцем відбування ним покарання, поліцейські вилучи мобільні телефони, чорнові записи з номерами рахунків куди потерпілі переказували гроші.

За фактом шахрайства правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Чоловікові загрожує додаткове покарання до існуючого — позбавлення волі на строк до восьми років.

 

Читайте також:

Уродженці Вінниці оголосили підозру. Вона активно підтримує «руський мир»

Офіцера Вінницького центру комплектування та двох лікарів взяли під варту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Раніше в такому випадку виганяли з роботи в народне господарство  начальника оперативної частини колонії а також начальника колонії,  а зеку добавляли сроку,  і переводили на інший режим утримання.

keyboard_arrow_up