За півтора мільйона доларів продають маєток у Центрі. ТОП-5 найдорожчих будинків Вінниці

За півтора мільйона доларів продають маєток у Центрі. ТОП-5 найдорожчих будинків Вінниці
На фото: будинок за півтора мільйони доларів і його пухнастий господар
  • Маєтки з басейнами, альтанками, терасами, штучними озерами і райськими садами.
  • Які вони, найдорожчі будинки Вінниці, виставлені на продаж?
  • Полистали оголошення на DOM.RIA і склали ТОП з пропозицій купити дім. 

Триповерховий будинок в Центрі

  • 1 525 000 $, або 42 011 020 гривень
  • Площа 950 м², 3 поверхи, 5 кімнат, ділянка 30 соток
  • Провулок Льва Толстого, м. Вінниця

Елітний новобуд, багаторівневий будинок з каміном і мансардним поверхом, з прилеглим басейном і двома терасами. Побудований в Вікторіанському стилі. У центрі, в дуже тихому, красивому місці. Розташований на 30 сотках, з доглянутою дизайнерами ділянкою з рідкісними декоративними, карликовими, хвойними деревами, садовими об'єктами, привезеними з усього світу. Складний, але розкішний рельєф, на території якого розташовані штучне озеро, викладене яскравою мозаїкою, поєднане дугоподібним мостом, штучна печера, бамбукова та дубова альтанки. У будинку є панорамний гараж, просторий спортзал, критий великий басейн, сауна, гостьові кімнати, більярдний зал.

Відео дня

 

Двоповерховий будинок на П'ятничанах

  • 749 999 $ або 20 661 130 гривень
  • Площа 333 м², 2 поверхи, 6 кімнат, ділянка 24 сотки
  • П'ятничани, м. Вінниця

Двоповерховий будинок з каміном, знаходиться на 3-х ділянках над озером. Продається з каміном та меблями. Є мансарда, гараж, тераса,підвал, баня та сауна. На території є сад, з трояндовими кущами, плодовими та екзотичними деревами. Для релаксу є бесідка, фонтан і басейн з шезлонгами. Поряд тиха та мальовнича природна зона та ліс. Вулиця не проїзна. Вся територія повністю закрита.

 

Триповерховий котедж на П'ятничанах

  • 750 000 $ або 20 661 158 гривень
  • Площа 454 м², три поверха, шість кімнат, ділянка 25 соток
  • П'ятничани, вулиця Лісна, м. Вінниця

Котедж з каміном. Унікальний проект будинку в сучасному виконанні, був розроблений командою професійних дизайнерів. Будівельники використовували прямі лінії і чіткі форми, вписали в них величезні панорамні вікна. З метою не втратити всієї унікальності атмосфери ландшафту, з усіх житлових кімнат будинку відкривається приголомшливий вид на річку і панораму міста. Є велика вітальня, дві кухні, чотири спальні кімнати, гардеробні, кабінет, пральня, сауна і зона СПА. Наявні відкритий басейн і гараж на дві машини.

 

Двоповерховий будинок у Царському селі

  • 549 999 $ або 15 151 488 гривень
  • Площа 499.6 м², 2 поверхи, 8 кімнат, ділянка 17 соток
  • Царське село, вулиця Академічна

Двоповерховий будинок з каміном в районі Аграрного університету. 3 кухні, 5 санвузлів, 5 спальних кімнат. Всі комунікації поруч, і в той же час, знаходиться в тихому і затишному місці. «Просякнутий любов'ю і хорошою аурою, так як будувався для себе, а не на продаж», — вказують власники.  Продають у зв'язку з переїздом. Будинок зроблений з дорогих матеріалів. Все повністю з дуба всередині (двері, вікна, підлога, стеля). Побудований з червоної радянської цегли. Є мансарда, тераса, баня і сауна, підвал. На території і сад і бесідка. Є можливість перепланування під себе і покупки ще більше площі.

 

Двоповерховий будинок на Гніванському шоссе

  • 500 000 $ або 13 774 105 гривень
  • Площа 500 м², 2 поверха,7 кімнат. Ділянка 24 сотки
  • Вінниця, Гніванське шоссе

Ексклюзивний будинок з цокольним поверхом. Розташований на ділянці облагородженим ландшафтним дизайном, автополивом, фруктовими та декоративними деревами. На ділянці є басейн з підігрівом, сауна, альтанка і зона барбекю. Цегляний двоповерховий будинок з високими стелями складається з просторої вітальні з каміном, великої кухні-студії, трьох спалень, вбиральнями, санвузлами, пральнею. У будинку багато натурального каменю, красиві італійські меблі і якісна сантехніка. Для гостей є будинок зі зрубу. 

Інформацію взяли з сайту DOM.RIA
 

Читайте також:

«Продавці поступаються в питаннях ціни». Як карантин змінив ринок нерухомості Вінниці

Центр, сміття і калабаня: жителі Коріатовичів скаржаться на вуличний безлад

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Юрий Гончеренко

    я думаю что они даже субсидию получяют
  • Hapol Debelij

    Невже ті конюшні комусь потрібні....
  • Nikolay Polyarush

    Разве у нас есть такие доходы,что бы строить такие дома?
  • Eugen Pylypenko

    🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Кому оно нах надо в Виннице....в Украине????  
    За 800 есть в Хорватии с видом на море и с налаженой сдачей в аренду по 1500 в неделю.

    Dmytro reply Eugen Pylypenko

    Dmytro reply Eugen Pylypenko

    Сейчас за 400€ можно купить на острове Brač например с офигенным потоком богатых туристов. Ну и виды конечно там космические...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up