У подорож зі страховкою від COVID-19. Як продають коронавірусні поліси вінничанам?

У подорож зі страховкою від COVID-19. Як продають коронавірусні поліси вінничанам?
  • Сучасність у форматі корони, це — дезінфектори, термометри, маски. Страховий ринок теж дав реакцію і запропонував свій продукт — страховку від ковіду.
  • Тож можна підстелити соломки тим, хто працює з великою кількістю людей і тим, хто незважаючи на МОЗівську статистику, планує на моря.

Наша країна й досі знаходиться в червоній зоні (для країн ЄС, це критично і двері нам туди зачинені). Тим не менш, ми можемо відвідувати 23 країни. Але для туристичних поїздок вінничани (і не тільки) їздять зараз лише в чотири — Чорногорія, Хорватія, Туреччина, Єгипет. (Днями додали Болгарію, тож скоро і туди поїдуть туристи).

— До Чорногорії і Туреччини вже давно можна їздити без самоізоляції після туру, з 19 липня з червоної зони вийшла Хорватія, а буквально на днях Єгипет, тож і після відвідування цих країн самоізоляція не потрібна, — розповідає Олександра Мала, агент туристичної фірми RestArt Travel. — Також як і тестування на корону в умовах Борисполя. 

Але пандемію ніхто не відміняв, і про безпеку потрібно турбуватись, тож, за словами турагента, на сьогоднішній день у всіх туроператорів є страховка від Ковід-19. Наприклад, туроператор Join UP пропонує своїм клієнтам страховку від коронавірусу безкоштовно, тобто вона вже прописана в туристичному пакеті. І це наче не впливає на його вартість. Туроператор Anex Tour пропонує своїм клієнтам купувати страховку від Ковід-19 окремо, це коштує 40 євро.

Відео дня

— Але незважаючи на пропозиції, в основному про таку страховку питають ті, хто їде відпочивати з маленькими дітьми, — говорить Олександра Мала. — Іншим, коли пропонуєш, кажуть — та ну. А особливо коли людина вже купила тур, казати, що окремо можна взяти страховку від ковіду за євро, майже марна справа. Тому ми пропонуємо за бажанням звертатись в страхові компанії міста. Де за 300 чи трохи більше гривень можна застрахувати себе і своїх рідних на час подорожі і не тільки. 

Не всі страхові страхують від ковіду

У Вінниці більше 20-ти страхових компаній, та послугу страхування від Ковід-19 пропонують далеко не всі. Зокрема є п'ятірка компаній, які на слуху і можуть запропонувати наступне: 

«Місто»

Пропонує страховку під назвою «Вірус Stop». Яка включає страхування іноземців та українців від грипу, пневмонії, кору та Ковіду-19. А ще цілодобову допомогу лікарів координаторів. Направлення на тестування на грип та корону і виплати за полюсом до п'яти робочих днів.

Вартість страховки від ковіду складає від 200 до 2400 грн, залежно від терміну дії договору, віку застрахованої особи і ризиків. Виплати на Ковід-19 при амбулаторному лікуванні — немає. При стаціонарному лікуванні — 10 тисяч грн.  

«Universalna»

Страховий продукт «Захист від COVID-19» включає чотири програми страхування, які передбачають наступні виплати.

А саме: 50 000 грн або 100 000 грн в разі смерті застрахованої особи внаслідок COVID-19. А ще 2000 грн або 5000 грн в разі факту захворювання. І 5000 грн або 10 000 грн в разі стаціонарного лікування COVID-19 незалежно від тяжкості перебігу захворювання. Страховка коштує від 300 до 2600 грн, залежно від пакету. 

«Ingo Україна»

Пропонує пакет «Короназахист+», яка забезпечує фінансову підтримку в разі захворювання. Страхова сума — 50 000 грн. Ліміт по госпіталізації — 10 000 грн. Вартість страховки 660 грн. Термін дії шість місяців не залежно від карантинного режиму. Застрахуватись можна особам від 1 до 60 років. 

«Провідна»

Пропонує страховку «Стоп. Коронавірус». Страхова сума за договором до 50 000 грн. Страховий платіж від 225 грн. Застрахуватись можна особам від 1 до 60 років. Договір діє шість місяців. Компанія гарантує виплату страхового відшкодування в разі стаціонарного лікування при будь-якому перебігу COVID-19. 

«Саламандра»

Пропонує страховку «COVID-19». Страхова сума — 25 000 грн. Забезпечення медикаментами — 10 000 грн. Страхова виплата в разі смерті в межах страхової суми. Період страхування шість місяців. Вік застрахованої особи від 1 до 65 років. 

Страховий поліс коштує — 299 грн. А ще зараз діє акція. Можна купити поліс на рік, за тих самих умов, і заплатити за це 99 грн.  


Читайте також:

«Страждають не лише легені». Лікарі розповіли, як коронавірус впливає на організм

Від коронавірусу померло троє хворих з патологіями: дві жінки та чоловік 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Daily

    ніхто нікого  не страхував  в квітні  в травні  зараз можливо  страхують зі скритим  смислом
  • Наталья Горошко

    бгггг!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up