Порошенко пообіцяв підняти військовим зарплату до 21 тисячі гривень

Порошенко пообіцяв підняти військовим зарплату до 21 тисячі гривень

Верховний головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко розпорядився підняти на 37 відсотків зарплату українським військовослужбовцям.

Про це глава держави заявив у вівторок, 16 жовтня в ході свого візиту до Львівської області.

У прес-службі президента України процитували Петра Порошенка так: «Якщо військовий отримуватиме допомогу не менше десяти тисяч гривень, а на фронті, не першої лінії - не менше двадцяти однієї тисячі гривень, то я думаю, що це буде вже той рівень, який напевно говорить про ті пріоритети, які сьогодні є в країні».

Крім іншого Петро Порошенко заявив, що фінансова компенсація на житло для українських військових, які віддали армії двадцять п'ять років свого життя, повинна бути достатньою для того, щоб громадянин України міг забезпечити себе з урахуванням ймовірного іпотечного кредитування житлом в тому місці , де він хоче.

Відео дня

Гарант Конституції також заявив, що службове житло, яке розташовується на території військових частин, приватизації підлягати не повинно.

В цей же час Петро Порошенко підкреслив, що в держбюджеті України обов'язково повинні бути передбачені гроші на виплату компенсацій для пенсіонерів, які отримують пенсії на рівні нижче, ніж прожитковий мінімум.

Читайте також:

Катастрофа Су-27: попри загибель пілотів навчання "Чисте небо" продовжать

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Задунайский Торонтуй

    С 26 мая!
  • Петров Пётр

    Не хотят люди  защищать это государство. Массово бегут из вооруженных сил , и из страны.

    Вася reply Петров Пётр

    Эх, Петров Петр! "Государство - это мы!" (Порошенко, Парубий, Гройсман......

    Тебя в этом списке нет...

    Так чего ты переживаешь?

    Петров Пётр reply Вася

    Родина , вот и переживаю .
  • Вася

    Если будут себя хорошо вести, то я вам ещё что-нибудь пообещаю...

    Военные скоро миллионерами станут. Он обещал по тысяче в день платить тем, кто на передовой.  И снова обещает.

    Ребята-побратимы! Не жирно ль живёте? Тридцать тысяч только боевых!
  • Марія

    а наші нещасні жінки, яких перед пенсією не дивлячись на освіту і заслуги викинули в челночники і дали мізерну пенсію, коли отримають доплату?
    А радянські вклади наші де, яких вистачило б купити дітям невелику квартиру і авто? Досі спина болить від надцяти голодних років, отих городів, базарів, електричок, кравчучок. Жодної компенсації нема
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up