Куди звертатися з заявою про пошкоджене чи знищене майно

Куди звертатися з заявою про пошкоджене чи знищене майно
  • З понеділка у Прозорих офісах міста прийматимуть заяви про пошкоджене внаслідок ракетного обстрілу чи знищене нерухоме майно.

З наступного понеділка, 18 липня, в усіх Прозорих офісах міста громадяни та суб’єкти господарювання можуть подати заяви про факт пошкодженого чи знищеного нерухомого майна унаслідок ракетного обстрілу, який відбувся у Вінниці цього тижня. Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

«З собою мати документи, які підтверджують право власності або право на оренду того чи іншого об’єкту, фото із фіксацією тих збитків, які були завдані внаслідок терористичного акту, — пише він у фейсбуці. — У подальшому це стане каталізатором для звернення до органів державної влади для отримання компенсації за нанесені збитки.

Адреси Прозорих офісів у Вінниці:

Відео дня
  • вул. Космонавтів, 30
  • вул. Замостянська, 7
  • вул. Брацлавська, 85

«Ми всі досі оговтуємося від трагедії, яку спричинила росія. Сьогодні маємо вже 24 загиблих. Співчуваю всім, чиї близькі постраждали», — додав Андрій Очеретний.

Раніше ми розповідали: вінничанка Наталія Гурковська, яка працює адвокатом, розповіла, що робити, якщо ваше майно зруйноване: 

Також додаток Дія збирає повідомлення від власників про руйнування. Докладна інструкція, як все правильно зробити, є тут: 

Через російський обстріл Вінниці, нагадаємо, постраждало понад пів сотні будинків. Зруйновано чимало квартир. Ми поговорили з кількома містянами, які живуть у безпосередній близькості від місця влучання ракет. Вони показали, на що перетворилося їхнє житло.

 

Читайте також:

«Всі хотіли бігти, але ніхто не знав куди», — вінничани, які живуть поблизу Будинку офіцерів

У Вінниці затримали людей, які можуть бути причетні до коригування обстрілу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up