Додаткові заняття — недешеве задоволення? Скільки коштують послуги репетиторів у Вінниці

Додаткові заняття — недешеве задоволення? Скільки коштують послуги репетиторів у Вінниці
  • Українські випускники та випускниці вже другий рік поспіль не складають звичне ЗНО, бо його проведення неможливе через повномасштабне вторгнення. У Міносвіти знайшли вихід та створили НМТ-тестування. 
  • Основна сесія цього національного мультипредметного тесту (НМТ) стартує вже менш ніж за два місяці, на початку червня. 
  • Тому випускникам саме час повторювати все, що вони вивчали та заповнювати «пробіли» знаннями. І, якщо їм важко вдається це самотужки, то учні та їхні батьки турбуються про репетиторів. 
  • За скільки репетитори пропонують свої послуги? Ми дізналися. 

До здачі мультипредметно тесту часу залишилося небагато, тож ті, хто планують вступати до вишу та складати тестування, мають активно до нього готуватися. Часто випускники роблять це разом з допомогою репетиторів. 

Деякі учні почали готуватися до НМТ-тестування ще з десятого класу, дехто — з початку цього навчального року, хтось — з початку 2023-го. Але для усіх саме зараз розпочинається найактивніший період підготовки. 

Цьогоріч у межах тесту учні мають скласти тестування з двох обов'язкових предметів: українська мова та математика. Третій предмет випускники мають обирати самостійно з поміж перелічених: історія України; іноземна мова; біологія; фізика; хімія.

Відео дня

Ми дізналися, скільки коштують послуги репетиторів у Вінниці з цих навчальних предметів. В Україні є кілька найпопулярніших платформ з пошуку репетиторів. До прикладу, «Асоціація репетиторів України», BUKІ та Cererra. Саме там ми й дізнавалися вартість послуг репетиторів у Вінниці, промоніторивши всі ці платформи. 

Звісно, ціни можуть коливатися у межах кількох сотень залежно від досвіду роботи викладача чи інтенсивності занять тощо. Ми ж вказуємо середню ціну. 

Ми дізнавалися ціни на репетиторів у Вінниці наприкінці січня 2022 року, тож можемо порівняти, як змінилися ціни за цей час. Найдорожче вартували додаткові заняття з математики, іноземної мови та української мови, в середньому один урок коштував 250 гривень. Натомість найдешевше можна було знайти вчителя з географії чи біології, їхні розцінки у середньому коливалися у межах 150 гривень. 

А на початку 2021 року, наприклад, українська мова та література коштувала 100-200 гривень за годину. 

У 2021 році заняття з трьох предметів: української мови, математики та англійської обходилося у 400 гривень (якщо займатися раз на тиждень). У 2022 доводилося віддавати мінімум 600-700 гривень в тиждень. А цьогоріч — 800 гривень. 

Вам може бути цікаво пройти наш тест на знання історії України, який базується на питаннях з цьогорічного демонстраційного варіанту НМТ-тестування:

Читайте також:

Усе про Національний мультитест у 2023 році: зразки завдань, терміни здачі та які предмети будуть на вибір

Національний мультидисциплінарний тест за кордоном. Розширений список країн

До 26 тисяч гривень на навчання: хто і як може отримати ваучери від держави

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Об'єднання репетиторів "Домашка"

    Працюючи з дітьми різного віку ми помітили, що в період війни українські діти стали цілеспрямованими, чітко знають чого прагнуть, мають перед собою мету та чітко йдуть до неї. Варто лише допомогти дитині розгледіти свої таланти та розвивати їх. Це може зробити вчитель у школі, батьки або репетитор.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація ТУТ: https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Сергей

    Репеппппетиторов по английскому  в городе как звезд на небе. В основном студентки и выпускницы педунивера, хорошо рубят капусту. Айтишники против них бомжи!
  • Читач66

    А податки з доходів хоча б один з них платить?

keyboard_arrow_up