Аеропорт «Вінниця» прийматиме по два борти одночасно. Куди б хотіли полетіти?

Аеропорт «Вінниця» прийматиме по два борти одночасно. Куди б хотіли полетіти?
  • Депутати міськради дали дозвіл на отримання кредиту для реконструкції будівлі аеропорту «Вінниця».
  • Вже є візуалізація проекту оновленої будівлі вінницького аеропорту, Він буде майже повністю прозорий: фасад складається зі скла та металу.
  • Які б регулярні напрямки польотів хотіли б з Вінниці? Відповіді залишайте у коментарях.

Радник вінницького міського голови Віктор Перлов на своїй сторінці у Facebook оприлюднив відео візуалізацію проєкту  «Аеропорт Вінниця» після реконструкції. .

— Для того, щоб «аеропорт Вінниця» став сучасним і комфортним для користувачів, недостатньо реконструкції самої злітно-посадкової смуги, — зазначає радник. — Минулої п'ятниці Вінницька міська рада погодила здійснення запозичення 300 млн. грн. на проведення реконструкції аеровокзалу.

Реконструкція аеровокзалу — це частина зобов'язань міста у проекті реконструкції злітно-посадкової смуги коштом державного бюджету.

Відео дня

— І цілком логічно планувати роботу таким чином, щоб обидва об'єкти закінчити одночасно —  тоді ефективність використання ресурсів буде максимальною, — пише Перлов на ФБ.

Оновлений аеровокзал, нагадаємо, дозволить приймати до 480 пасажирів за годину та 2 борти одночасно.

Раніше, нагадаємо, ми знайшли візуалізацію проекту реконструкції будівлі аеровокзалу.

«Проект реконструкції старого терміналу в новому баченні. Пропонований розмір приміщень — 11 тисяч кв.метрів та буде складатись внутрішню та міжнародну зону авіасполучення», — йдеться на сайті розробника проекту «УВТ Груп».

Будівля аеровокзалу, за свідченнями проектувальників, має залізобетонний каркас. Для можливості добудови на другому і третьому поверсі будуть зняті перекриття між поверхами. 

«Проект відповідає класу удару CC3 з сейсмічністю 7 балів. Проект також включає: насосну станцію пожежної та питної води, сучасну стоянку, з місцями для електромобілів та благоустроєм», — пишуть в презентації.

Опитування

Чи подобається вам новий вигляд будівлі вінницького аеропорту?

За проект реконструкції архітектори отримали 4,8 млн грн. Наразі підприємство «Аеропорт Вінниця» ще не оголосило тендер на проведення реконструкції будівлі аеровокзалу.

Щодо реконструкції злітно-посадкової смуги, нагадаємо, то мерія Вінниці зробила все, щоб отримати 604 млн грн з Держбюджету. За останньою інформацією, цих коштів місто ще не отримало.

Опитування

Як гадаєте, чи потрібно брати кредити на реконструкцію будівлі аеропорту?

 

Читайте також:

Розбили вікно, приснули газом та забрали 200 тисяч. Подробиці зухвалого пограбування

У МОЗ видали нову постанову про карантинні правила у школах

День міста Вінниці. Ми дізнались, коли відбудеться свято та хто виступатиме

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Betulla Betulla

    В Італію.
  • Читач85

    Чартери до Туреччини та Єгипту, лоукости до Європи
  • Читач30

    Направления полетов много. Это Израиль, Турция, лоукост в Европу, бюджетные рейсы по Украине. Все зависит от загрузки рейса, его рентабельности.
  • Тетяна Січкоріз

    Австрія, Німеччина

keyboard_arrow_up