Журналісти «20 хвилин» у вісім ранку перевірили стан головних доріг у Вінниці. ВІДЕО

Журналісти «20 хвилин» у вісім ранку перевірили стан головних доріг у Вінниці. ВІДЕО
  • З вечора в області сильно сніжить. Дороги регіону вкриті снігом, кашею, а знизу — лід.
  • Як працюють комунальні служби міста вранці 13 січня — перевірили журналісти «20 хвилин».

«Сьогодні о 8.00 спеціально проїхали по головним дорогам Вінниці. Один спецавтомобіль зустріли, він не чистить, тільки посипає. Без критики, але ситуацію потрібно змінювати», — передає журналіст Віталій Павловський.

— Комунальні служби мають працювати цілодобово. І вночі теж. Необхідно створити та утримувати чергові бригади. А не чекати, коли зранку всі прийдуть на роботу та почнуть прибирати чи усувати інші недоліки. Зарплати керівників не відповідають їх особистому внеску, — пише вінничанин Григорій.

Відео дня

Тим часом Олександр Зєрщиков написав: «Вінниця! Сніг, а під снігом ожеледь! Не рекомендую зранку їхати!!! Краще на санках поганяти».

Схожа ситуація була у Вінниці 7 та 8 січня. Тоді стан доріг та тротуарів обурив вінничан. Вони не бачать роботи комунальників та писали у редакцію про локації, які не почистили:

Щоб уникнути травм в ожеледицю по можливості відкладіть поїздки та носить не слизьке взуття. Не забувайте, що лід значно збільшує гальмівний шлях — будьте обережні на «зебрах», якщо переходите дорогу або керуєте автомобілем. 

До речі, якщо у дворі вашого будинку не прибраний сніг, а тротуари з дорожнім покриттям не посипані піском або сіллю, значить хтось погано виконує свою роботу. Хто відповідає за стан прибудинкових територій? Як на них вплинути? І що робити, якщо ви або ваші близькі постраждали через ожеледицю?

 

Читайте також:

З 1 січня на Вінниччині запрацює три комплекси автоматичної фіксації правопорушень ПДР

На Вінниччині у снігову пастку одночасно потрапили близько 30-ти автівок та автобуси

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Шановний автори і журналісти 20 мінут, а що з цього приводу думають  керівники ВМР та директори відповідних департаментів та управлінь, які отримують з ваших податків зарплату?- чи вони можуть давати тільки поради і рекомендації?

keyboard_arrow_up