Водіям підказали, як швидко розморозити замок в авто

Водіям підказали, як швидко розморозити замок в авто
  • Якщо взимку не можете вставити ключ у замок авто, в цьому випадку необхідно правильно відігріти його одним з нижче перерахованих способів.

У разі, якщо вам вдалося вставити ключ до упору, але замок все одно не повертається, спробуйте одночасно акуратно обертати ключ вправо-вліво і легко постукувати по дверях біля замку, повідомляє obozrevatel. Якщо ви відчуваєте, що з кожним рухом амплітуда обертання збільшується, значить, замок через деякий час відкриється.

Запальничка або прикурювач

 

Ретельно нагріти ключ можна за допомогою запальнички або опустивши жало ключа в окріп. У першому випадку важливо не розплавити пластикові частини ключа, у другому, щоб вода не потрапила всередину корпусу і не пошкодила електроніку.

Відео дня

 

Водіям підказали, як швидко розморозити замок в авто - фото 443350

Якщо на стоянці є інші автолюбителі, попросіть прикурювач. Розігрійте його до червоного і, висунувши нагрівальний елемент, притисніть на 20-30 секунд до личинки замка. Робити це потрібно дуже акуратно, щоб не обпектися і не пошкодити хромоване покриття личинки.

Фен або грілка

Якщо машина близько до будинку, можна скористатися феном. Направляти гаряче повітря на замок слід короткочасно і на мінімальній потужності. Інакше можна пошкодити покриття.

Можна скористатися і грілкою, приклавши її до замку, але ні в якому разі не поливайте замок окропом з грілки.

Спрей або брелок

Скористайтеся спеціальним спреєм або рідиною для розморожування замків. Якщо її немає, то можна використовувати звичайний санітайзер.

Скористатися брелоком-розморожувачем. Він має висувне жало, що нагрівається двома батарейками, розташованими в корпусі. До недоліків як спрею, так і брелока-нагрівача відносять необхідність постійно носити їх з собою.

До слова, настав час «перевзутись»: вінницьких водіїв закликають замінити шини на зимові. Дізнайтеся, як потрібно зберігати шини та диски, щоб не пошкодити їх до нової сезонної зміни.

Нагадаємо, фахівці з Держспецзв'язку дають відповідь на питання щодо безпечного користування телефонами. На цей раз закликаємо вас розібратися з Bluetooth. Читайте далі та дізнайтеся, чи безпечно, якщо на телефоні постійно увімкнений Bluetooth через те, що смартфон синхронізований зі смартгодинником?

 

Читайте також:

Що означають сигнали регулювальника: Нацполіція підкорює ТікТок актуальним відео

Відключення світла нестрашні: на Поділля встановили світлофор з безперебійним живленням

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up