Час «перевзутись»: вінницьких водіїв закликають замінити шини на зимові

Час «перевзутись»: вінницьких водіїв закликають замінити шини на зимові
Поради для водіїв: як правильно зберігати шини та диски
  • Дорожники Вінниччини закликають водіїв подбати про безпеку та вчасно замінити шини на зимові.
  • Дізнайтеся, як потрібно зберігати шини та диски, щоб не пошкодити їх до нової сезонної зміни.

Служба автомобільних доріг у Вінницькій області закликає водіїв подбати про безпеку на дорозі, у зв’язку з необхідністю замін літніх шин на зимові.  

Коли «перевзути» авто

 

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, незабаром позначки термометра можуть впасти вночі до 0 градусів за Цельсієм. Не варто чекати, коли випаде сніг, а скористатися рекомендацією виробників та «перевзути» авто, щойно середньодобова температура сягне +7 градусів.

Відео дня

—  Звернення у шиномонтаж зараз допоможе вам уникнути черг до майстерень у негоду. Будь-яке погіршення погоди не стане для вас стресом і не вплине на ваші плани вирушити у дорогу. Завдяки своїй конструкції зимові шини значно зменшують гальмівний шлях. Вони втримають автомобіль на мокрій, вкритій снігом чи зледенілій дорозі, — зазначають у профільній службі.

Зберігання шин

Коли змінюєте шини, то пам'ятайте, що зберігання вимагає певних умов. Якщо ви хочете розділити покришки та шини, тоді зважайте на те, що покришки бояться прямих сонячних променів. Також їм зашкодять хімікати та сухе тепле повітря. Обирайте місце для зберігання відповідно до запиту.

Шини без дисків зберігайте вертикально. Це потрібно, щоб вони не деформувалися й не розплилися.

Поради для водіїв: як правильно зберігати шини та диски - фото 366572

Покришки на дисках потрібно або горизонтально підвішувати, або скласти одне на одне. Так вони довше прослужать й не пошкодяться за сезон.

Впродовж кількох наступних днів, нагадаємо, Укренерго знадобиться додаткове обмеження електроспоживання. Це дасть можливість ремонтним бригадам відновити електромережі і якомога швидше забезпечити знову надійне енергопостачання.

 

Читайте також:

На Вінниччині вводять погодинні відключення світла. Що відомо?

Зима близько: у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up