У Вінниці встановили 30 зупинок у приєднаних громадах у 2022 році

У Вінниці встановили 30 зупинок у приєднаних громадах у 2022 році
  • Нові зупинки громадського транспорту облаштовують практично на всіх магістральних вулицях Стадниці, Великих Крушлинців, Малих Крушлинців, Гавришівці, Писарівці, Щітках та Вінницьких Хуторах.

Капремонт зупинок на приєднаних територіях розпочали наприкінці листопада, наразі роботи вже на завершальному етапі, повідомляють у Департамент комунального господарства та благоустрою ВМР.

Як повідомляє Юрій Семенюк, директор департаменту, зупинки обирали спільно зі старостами округів. Павільйон матиме затемнене скло на даху та збоку і внаслідок цього захищатиме людей від сонця та опадів у холодну пору року. Крім того, фахівці облаштовують простір навколо нових зупинок, викладають плитку та проводять благоустрій прилеглої території.

«У 2023 році ми продовжимо капітальний ремонт і нові павільйони з’являться у більш віддалених місцях цих населених пунктів. Таким чином, загалом у 2022-2023 роках плануємо встановити 39 сучасних посадкових комплексів», — зазначив Юрій Семенюк.

Відео дня

Нагадаємо, у Вінниці затвердили бюджет на 2023 рік. Бюджет складатиме 5 мільярдів 189 мільйонів 646 тисяч гривень. Куди розподілили ці гроші, читайте далі.

 

Читайте також:

На Новий Рік заборонено запускати салюти, феєрверки та петарди: яке покарання загрожує

Шість способів на випадок блекауту: як нагріти воду, коли нема світла і газу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up