Тролейбус №7 вже їздить до «Вінниччини-Авто». Маршрут продовжили

Тролейбус №7 вже їздить до «Вінниччини-Авто». Маршрут продовжили
  • У Вінниці завершили будівництво продовження тролейбусної лінії в мікрорайоні Тяжилів – від зупинки вулиці Лугова до СТО «Вінниччина-Авто».
  • Тролейбус №7 їздить у тестовому режимі за новим маршрутом «Залізничний вокзал – «Вінниччина-Авто», який тепер має протяжність на 1,2 км більшу. 

Продовжили контактну мережу тролейбуса по вул. Ватутіна від розворотного кільця по вул. Луговій до СТО «Вінниччина-Авто». Збудували 2,4 км контактної тролейбусної лінії в двох напрямках, змонтували та підключили тягову підстанцію, також встановили світлофор на новому розворотному кільці.

На маршруті поки що працюватимуть три тролейбуси, а підприємство вивчатиме пасажиропотік.

За попередніми підрахунками цим продовженим маршрутом тролейбусу на Тяжилові будуть користуватись понад п'ять тисяч мешканців.

Відео дня

Продовження цього маршруту передбачено комплексною Програмою розвитку міського пасажирського транспорту на 2018-2023 роки. Директор «Вінницької транспортної компанії» Михайло Луценко зазначив, що на самі роботи витратили місяць.

Для довідки: 

  • Роботи про будівництву контактної мережі тролейбуса по вул. Ватутіна від розворотного кільця «вул. Лугова» до СТО «Вінниччина-Авто» розпочались 24 липня і тривали до 31 серпня. 
  •  В рамках будівництва, для забезпечення функціонування подовжених тролейбусних маршрутів, також було виконано монтаж та підключення одноагрегатної тягової підстанції потужністю 1410 кВА.
  • Загальна вартість будівництва склала 7,7 мільйонів гривень. Це кошти бюджету громади та «Вінницької транспортної компанії».
  • Востаннє в цьому мікрорайоні продовжену тролейбусну лінію запустили в 1998 році, коли збудували контактну мережу тролейбусу від колишньої кінцевої зупинки «Інструментальний завод» до вулиці Лугової.
  • Після цього у Вінниці лише в 2007 році були збудовані дві нові тролейбусні лінії та відкриті нові маршрути тролейбусів (від ринку «Урожай» по вулиці Пирогова до Аграрного університету, а також по вул. Янгеля та Стрілецькій до Муніципального ринку).

 

Читайте також:     

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

«РозCORONовані закупівлі»: скільки коштувало лікування ковід-пацієнтів на Вінниччині?

В Україні за добу СOVID виявили у 2 141 людини. На Вінниччині дві смерті

Напад на таксиста у Вінниці: затримали 25-річного зека, який стріляв та вкрав авто

Читайте також:

Я — не я і машина не моя... Як патрульне авто через «лису» резину забирав евакуатор

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена

    Олю, Вас не турбує, чому читачі поставили значки "сміх" і "ганьба"? що 5 км товстого мідного дроту +підвіска+робота+трансформатор може коштувати кілька мільйонів, ми не сумніваємось! Тролейбус на тяжилів теж нехай їздить, хоча там потрібніша четвірка. Це поставили за Вашу манеру викладу! Навіть не вказали,де будуть зупинки, і це не єдиний недолік
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:11 Зіткнення на зустрічній: слідчі встановлюють обставини ДТП, яка забрала життя двох людей 13:57 Вінницький «ЯСКО» розгромив Urban у першому чвертьфіналі Другої ліги чемпіонату України 13:10 Розваги, атракціони, смачні страви, коктейлі, інтерактиви з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 13:01 Вінничанка пропонує перейменувати вулицю на честь загиблого Героя Назарія Гринцевича photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 12:15 Мінус $16 мільйонів для рф: 47 бригада знищила ворожий вертоліт Ка-52 11:04 СБУ викрила у Вінниці ворожого агітатора: він виправдовував війну рф 10:05 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 10:00 «Пирогов нині був би на нашій стороні». Для кого пікнік під час війни? 09:39 Понад 60 вулиць без води та 10 без світла: адреси та час відключення 08:49 Сьогодні вітаємо Ірину та Тараса. Історія, заборони та прикмети 13 травня 08:40 Ремонт та обслуговування велосипеда, електросамоката: куди звернутися у Вінниці (партнерський проєкт) 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 6 до 13 травня, які ви могли пропустити photo_camera 20:14 У жахливій автопригоді на Вінниччині загинули водій автівки та його пасажирка photo_camera 19:44 У Вінниці біля Вежі з'явилася нова локація для вшанування пам'яті полеглих Захисників photo_camera 18:17 Ветерани війни з Вінниччини провели день на кінній стайні photo_camera 17:53 Турніром відкрили стрітбольний сезон. У Вінниці провели чемпіонат із вуличного баскетболу photo_camera 16:43 Кукурудза з Вінниччини користується особливим попитом в країнах ЄС 15:24 З водойми в Іллінцях дістали тіло 47-річного чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up