Спецоперація «Перевізник»: зловили 335 "безсовісних" водіїв. Що порушили?

Спецоперація «Перевізник»: зловили 335 "безсовісних" водіїв. Що порушили?

На Вінниччині з 20 квітня 2018 року з метою попередження аварійності, а також посилення контролю за безпекою пасажирських перевезень триває спецоперація під умовною назвою «Перевізник».

—  За цей час працівники поліції оглянули понад 3000 пасажирських автобусів. Керування автомобілем без відповідних документів, незаконно встановлені додаткові місця висадки пасажирів, перевезення громадян понад встановлену кількість – такі порушення виявлені під час проведення відпрацювання пасажирського транспорту, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські задокументували 335  адміністративних порушень:

  • відхилення від маршруту руху - 179,
  • керування автотранспортом без відповідних документів – 10,
  • перевезення пасажирів понад встановлену кількість – 97,
  • порушення водієм правил  зупинки  посадки-висадки пасажирів – 2.

Наразі, профілактичні заходи на території області продовжуються.

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • yuriy

    Сколько маршрутчиков не проверяй и не штрафуй - ничего не поменяется. Эти гопники срать хотели на комфорт и безопасность пассажиров. Они все равно будут набирать пассажиров, пока их скотовозка не треснет и ездить с таким интервалом, чтобы не най бог не было ни одного свободного места.
  • Next

    Владі потрібно просто припинити переведення в гроші чорної готівки, експлуатацію автобусів без розкладів, роботу на маршруті без видачі проїзних документів, порушення ПДР і правил перевезення пасажирів, відхід від податків. Таким чином, система громадського транспорту економічно прийде до того, як вона працює в Європі: маршрутки зникнуть, їм на зміну прийдуть автобуси великої місткості, в тому числі і комерційних компаній.
  • без

    Вы б лучше "грачей" на бусиках ловили...Вон стоянка возле Гроша на Немировском забита "нелегалами".Кто его утром на  алкоголь проверяет?А техн.состояние,а  130 по трассе....И таблички цепляют"Винница-Липовец".....пробовали на Немиров  ездить,так их быстро на место поставили...

    yuriy reply без

    почему лучше? значит на беспредел маршрутчиков можно закрыть глаза?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі долларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up