Смертельна ДТП біля Сальника: водій Toyota на зустрічній врізався у Daewoo

Смертельна ДТП біля Сальника: водій Toyota на зустрічній врізався у Daewoo
Поліція з’ясовує обставини автопригоди, у якій загинуло подружжя
  • Вчора, 22 липня, поблизу села Сальник Калинівської територіальної громади сталася моторошна аварія.
  • У результаті зіткнення автомобілів  Toyota та Daewoo загинули водій та пасажирка останнього.
  • Поліція з’ясовує усі обставини аварії.
  • Зібрали резонансі аварії, які сталися на цій ділянці.

Аварія сталась близько 17.30 години.

— За попередньою інформацією слідства, 35–річний водій Toyota, житель Київської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Daewoo, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня
v class="video-block">

 

— На місце події одразу виїхав караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини на спеціальному аварійно-рятувальному авто, — кажуть у відділі комунікації  Служби порятунку 101. — загинули на місці двоє людей.

За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники деблокували тіла загиблих з понівеченого авто.

За інформацією обласного главку вінницької поліції, загиблими виявились 58-річний водій Daewoo і його 55–річна пасажирка, мешканці Житомирської області.

Водія Toyota надзвичайники передали лікарям екстреної медичної допомоги. Він з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина автопригоди. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження. За порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб, передбачене покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Прокуратура Вінницької області, нагадаємо, у 2018 році помітила збільшення концентрації ДТП на заокругленні дороги «Виступовичі — Житомир — Могилів — Подільський» (неподалік села Сальник). На цьому місці від липня 2017-го до липня 2018-го загинули семеро людей, двоє травмувалися.

У серпні 2017 року на ділянці зіткнулися «Мерседес-Бенц» та «Деу Ланос». Четверо загиблих, усі їхали в «Ланосі». Розслідування показало, що причиною аварії стало перевищення швидкості водієм «Мерседес-Бенц», через що на повороті автомобіль втратив керованість та виїхав на зустрічну смугу. 

У вересні 2017 року на цьому ж місці зіткнулися «Шкода» та «ВАЗ 2109», водій останнього авто загинув. ДТП сталася за таких самих обставин, що й описана вище.

У червні 2018 року на цій же ділянці сталося зіткнення автомобілів «Ніссан» та «Сітроен». Двоє загиблих, обидва водії. Ще двоє травмованих. За попередніми результатами розслідування, ДТП сталася знову ж через перевищення швидкості та втрату керування на повороті.

У липні 2019 року поблизу села Сальник Калинівського району Вінницької області сталась аварія. За кермом Citroen Berlingo  перебувала  26-річна вінничанка. Попередньо встановлено, що жінка не впоралась з керуванням, з’їхала  з дороги та  допустила  зіткнення з деревом, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. Внаслідок аварії постраждала кермувальниця іномарки та її 27- річний пасажир.  Потерпілі з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до  лікарні.

Подробиці читайте: ДТП біля Сальника: водійка на Citroen злетіла з дороги та врізалась у дерево

 

Читайте також:

Смертельна аварія у Тульчинському районі: водій та пасажирка Peugeot загинули

Водійка у важкому стані, пасажири загинули. Деталі смертельної ДТП за участі чемпіонки світу

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач34

    А до чого ДТП біля  Сальника і ця ДТП.

    Між ними кілометра три
  • Читач68

    Дуже шкода, що вилупок з Тойоти залишився живим. Відправив людей на той світ, а сам зараз буде збирати гроші, щоб судді виправдали його. Чому ж не кажуть прізвище винуватця. Навіть, якщо вину має визначити суд, все таки варто сказати що такий то : ім'я та прізвище з міста такого то , який проживає за такою адресою є підозрюваним у вчиненні подвійного вбивства. От і все, щоб і сусіди знали хто це.
  • Pravdorub

    Діло не в заокруглені дороги, а в телепнях і дебілах за кермом, яким по незрозумілій причині видали "права" і дали кермо в криві руки ☝️

keyboard_arrow_up