Водійка у важкому стані, пасажири загинули. Деталі смертельної ДТП за участі чемпіонки світу

Водійка у важкому стані, пасажири загинули. Деталі смертельної ДТП за участі чемпіонки світу
За кермом автівки, що потрапила в смертельне ДТП, була чемпіонка світу Мар'яна Шевчук
  • Минулого тижня сталася ДТП за участі чемпіонки світу з пауерліфтингу Мар'яни Шевчук. Під час аварії загинули дві її пасажирки.
  • Що відомо про загиблих жінок і в якому стані сама водійка? Ми дізналися деталі. 

На Вінниччині сталася аварія за участю чемпіонки Паралімпіади-2020 Мар'яни Шевчук. Пасажири її автомобіля не вижили.

Резонансна ДТП відбулася в четвер, 9 червня, в селі Пиківська Слобідка Хмільницького району. Оперативники встановили, що 26-річна спортсменка перебувала за кермом автівки Volkswagen, на повороті не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини, де зіткнулась з деревом.

Відео дня

В салоні авто на момент аварії знаходилися дві пасажирки, обидві — мешканки Хмільника: проректорка Вінницької академії неперервної освіти Галина Іваниця та працівниця Хмільницького пенсійного фонду Олена Гентош.

Постраждалих після ДТП госпіталізували до медичного закладу, однак медикам не вдалося врятувати жінок — вони померли у лікарні від отриманих травм.

Водійка внаслідок ДТП травмувалася та була госпіталізована. Зараз Мар'яна Шевчук знаходиться в травматології Калинівської лікарні. 

Сестра дівчини в соцмережі повідомила, що під час автопригоди в чемпіонки з пауерліфтингу «дуже постраждала права нога: відкритий перелом бедра зі зміщенням, відкритий перелом голені, рвана рана колінного суглоба, закрита черепно-мозкова травма, сильний струс мозку, рвана рана на лиці».

Як повідомили в поліції, наразі призначили ряд експертиз, після проведення яких встановлять остаточну причину аварії.

За фактом загибелі людей відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 286 Кримінального кодексу. Ця стаття передбачає до 10-ти років позбавлення волі для водія, що спричинив ДТП.

Видавала книги, прихищала переселенців

У соцмережах Віктор Круглов, директор видавництва «Ранок», висловив слова співчуття рідним та близьким загиблої в автоаварії проректорки Вінницької академії неперервної освіти Галини Іваниці, яка також була авторкою підручників та посібників для початкової школи. 

Галина Іваниця

«День скорботи і суму сьогодні. У ніч на 10 червня відійшла у засвіти Галина Афанасіївна Іваниця, авторка підручників та посібників для початкової школи, що виходили у видавництві «Ранок». Це важко усвідомити, адже вона була справжнім утіленням життя, з безліччю сміливих творчих планів та невичерпною енергією, якою щедро ділилася з іншими, — пише Віктор Круглов. — Під час війни прихистила у себе вдома кількох людей із найнебезпечніших частин України, зокрема родину однієї з наших редакторів. Ми безмежно вдячні їй і за це, і за радість від творчої співпраці. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Галини Афанасіївни. Світла їй пам’ять». 

Паралімпійка Мар'яна Шевчук

Нагадаємо, що 26-річна Мар'яна Шевчук — майстер спорту України міжнародного класу, завоювала для нашої країни на чемпіонатах світу дві золоті медалі. Важкоатлетка з Хмільника, представляє Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорті».

Мар’яна Шевчук стала чемпіонкою Паралімпіади 2020 в Токіо (Японія). Під час змагань вона встановила рекорд, яким підтвердила статус найсильнішої спортсменки в світі у ваговій категорії до 55 кілограм. Також спортсменка виборола перше місце на чемпіонаті світу в Тбілісі (Грузія) в 2021 році, де встановила новий світовий рекорд з вагою 133,5 кг.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП: вінничанка на Volkswagen врізалась у дерево. Двоє загиблих

Смертельна ДТП на Гайсинщині з міжнародним автобусом. З'явилися нові подробиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анатолий Гордий

    двигатель  всалон  не  влез првктически  не  критически  деформировано   не  сработали  подушки    если  они  были  и  наверное  были  не  пристегнытые
  • Ткач Люба

    В калинівці дуже хороші лікарі
  • Елена Михайляк Гавришко

    Яке горе....

keyboard_arrow_up