Сльози не допомогли. Суд обрав запобіжний захід дрифтеру Івану з Молдови

Сльози не допомогли. Суд обрав запобіжний захід дрифтеру Івану з Молдови
  • Сьогодні, 21 січня, Вінницький міський суд задовольнив клопотання слідства та обрав 23-річному дрифтеру Івану Гарашкову запобіжний захід.
  • Йому присудили тимчасовий арешт терміном на 40 діб.

В обласному главку поліції повідомили, що громадянину Молдови, якого поліцейські затримали 19 січня на вулиці Брацлавській, Вінницький міський суд присудив запобіжний захід. Дрифтера арештували терміном на 40 діб. 

Нагадаємо, мова йде про 23-річного дрифтера Івана Гарашкова, який на площі Ліверпуль та Європейській на автомобілі Ford, двічі влаштував ризиковані маневри, наражаючи людей на небезпеку.

Відео дня

— За фактом хуліганство Вінницьким районним управлінням поліції розслідується кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

У поліції додають, що затриманий молодик розшукувався правоохоронними органами Республіки Молдови, де його засудили до 5 років позбавлення волі за аналогічний злочин.

Резонанс історії

У мережі опублікували відео, на якому водій на чорному BMW дрифтує посеред площі Ліверпуль. Через кілька днів у дворі 17-го ліцею зафіксували викрутаси на автівці вже у виконанні Infiniti. 

Поки соцмережі горіли від коментарів по вищезгаданого дрифтера на площі Ліверпуль та свої покатушки біля Вежі демонструє Ford Fusion без номерів.

Водія швидко вичисляють: ним виявився 23-річний Іван Гарашков з Молдови. Разом з ним, на пасажирському кріслі, сидів…той самий Сергій з BMW.

23-річного громадянина Молдови зупинили кілька екіпажів поліції Вінниці. Під час огляду у салоні транспортного засобу вилучили зброю. Далі — затримання.

Вже серед ночі Іван зняв відео де плаче і бідкається через те, що на нього тиснуть. Про це ми розказуємо в публікації:Дрифт, понти і сльози. Все про «покатушки» вінницьких гонщиків і скандальне затримання.

До речі, після публічної демонстрації навичок екстремального водіння, на водія BMW склали постанову. Потім ще одну. І ще...Порушення цієї автівки фіксувалися й раніше. А самого водія ще в жовтні позбавили права керувати транспортними засобами. Про це ми писали в публікації: Вінницький дрифтер заплатить понад 40 тисяч гривень штрафу. А його машина... вже продається.

 

Читайте також:

Алкогольні отруєння, побої та суіцидальні наміри. Кому на свята викликали швидку

Булінг учня в школі в селі Жабокрич. Директора перевіряє комісія (ВІДЕО)

Петру Порошенку обрали запобіжний захід. Печерський суд заарештував майно

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (35)
  • ISHAK SALISU

    Пропозиція кредиту

    Ми сертифіковані, щоб пропонувати типи кредитів

    Або будь-який вид наступного фінансування:



    Приватна позика.

    Позики для бізнесу.

    Кредит на консолідацію боргу.

    Покращуйте свій дім.

    Інвестиційний кредит.

    Доступні кредити

    Персональні позики?

    Комерційні кредити.

    Комбінований кредит? Консолідаційні позики.



    Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з нами: WhatsApp +1 (437) 293 -5107



    електронна пошта: [email protected]



    сайт:

    http://www.ortexfinance.com/

  • Ender Andersson

    Бля.... А він не може просто вибачання попросити онлайн?.... Я там читав, що одного пробачили і все гуд...
  • Толік Колісніченко

    Ащо він таке зробив покатався там круги нарізав нікого не поранив мені здається це пиль судя не прав от нехай усі суді України збируться і рішають  питаня з 16 річним Харківяном який вбив насмерть людину цьому чоловіку дали 40 діб а зтим нічо неможуть рішити де справідивість це нор да
  • Pashek Aleks

    Нацтоящий малдаванцкий дристер

keyboard_arrow_up