Розтрощене авто та троє потерпілих. У Вінницькому районі 16-річний на Ford в'їхав у дерево

Розтрощене авто та троє потерпілих. У Вінницькому районі 16-річний на Ford в'їхав у дерево
  • Неповнолітній водій, який немає права керувати автомобілем, потрапив у ДТП. У салоні було троє пасажирів, усі вони тепер в лікарні.

Аварія сталася о 23 годині 18 листопада поблизу села Микулинці Вінницького району. Про неї розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

— На місці події встановлено, що водій автомобіля Ford не мав права на керування транспортними засобами. Хлопець не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з дороги, де зіткнувся з деревом і перевернувся, — йдеться у повідомленні поліції. — Внаслідок автопригоди троє пасажирів легковика потрапили до лікарні: 15-річний хлопець, дівчина такого ж віку, та  23-річний хлопець.

Керманич не постраждав. Автомобіль, яким він керував, належить його батькові.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Відзначають, що усі учасники автопригоди жителі села Микулинці.

Згідно чинного законодавства керувати автомобілями дозволено особам, які досягли 18-річного віку, пройшли повний курс навчання за відповідною програмою та отримали посвідчення водія відповідної категорії.  

 

 

Читайте також:

П'яна, без прав та з пасажиром без шолома. У Якушинцях зловили порушницю на мопеді

ДТП без водія. Під варту взяли чоловіка, мікроавтобус якого насмерть збив жінку

У Липовці на переході 23-річна водійка на легковику збила школярку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Галина Діденко

    Навіщо дозволяти неповнолітньому транспортний засіб батьків притягнути до кримінальної відповідальності ,і це не одинокі випадки
  • Дмитрий Кононенко

    То в Херсоні, то у Харкові, тепер під Вінницею.... Спочатку казали "Божечки, діти загинули", потім "Убив у аварії людину". Мало?!!! Садити до тюрем батьків, які це допускають. Не жаліти!!! Тоді будуть думати про свою сраку, як про дітей не думають.
  • Женя-Zhenya Shutak

    Подаріть батькам телевізор .
  • Валентин Коваль

    жизнь  учит

keyboard_arrow_up